2016年4月17日星期日

Træthed (udmattelse) og kronisk nyresygdom (CKD) Trin 3


Hvad er sammenhængen mellem træthed (træthed) og kronisk nyresygdom (CKD) Trin 3? På den ene side kan træthed (udmattelse) være den tilskyndelse faktor af kronisk nyresygdom. Nyre er et vigtigt organ den vigtigste funktion er at udlede de giftstoffer i kroppen. Desuden kan nyre også spille roller såsom at justere balancen i vandet, og så videre. Så lang tid arbejder kan føre til træthed.
Når nogle normale mennesker gå til hospitalet på grund af følelsen træthed, kan de blive diagnosticeret med kronisk nyresygdom fase 3. Det er på grund af den erstatning evne nyre. Selv om der er dukket beskadigelse inde i nyrerne, for eksempel er nogle renale glomeruli beskadiget på grund af utilstrækkelig blod og oxygen, kan andre sunde renale glomeruli gøre mere filtrering arbejde for at erstatte dem. Så kan vi ikke se nogen ændring. Med skaden er mere alvorlig, nogle som træthed vises, og folk har udviklet sig til kronisk nyresygdom (CKD) fase 3 - Er nyresygdom give træthed og Are Træthed og Ache Symptomer på nyreskader i Lupus med GFR 55
På den anden side, kan folk, der kender han har haft kronisk nyresygdom på forhånd også udvikle sig til stadie 3, hvis deres behandling ikke er effektiv. I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, er der varm komprimere terapi for nyresygdom Akupunktur for nyresygdom Medicated Bath for nyresygdom Herbal Medicine Behandler nyresygdom vi primært bruger immunterapi til behandling af kronisk nyresygdom stadie 3, som primært kan opdeles i 6 trin:
videnskabelig diagnose, helt ny medicin, som anvendes til at inhibere immunresponset, immuntolerance, immunregulering, immunbeskyttelsen og immun clearance for omkring 95% af kroniske nyresygdomme er forårsaget af immun sygdom.
Så det første, når patienter udskrives i vores hospital, er de indrettet til at have en undersøgelse, der kan forsikre behandlingen er videnskabeligt, og med andre ord, en undersøgelse er en forudsætning for korrekt behandling for det kan hjælpe bedømme den patologiske type. For det andet vil vi prøve at stoppe den overdrevne immunrespons, og hvis det ikke sker, vil det forårsage mere skade, selv til de normale celler og væv omkring dem. For det tredje, patienter lære at tilpasse sig til eksistensen af ​​immun kompleks med hjælp fra noget medicin både omfatter kinesisk medicin og vestlig medicin. Følgende er immunregulering, immunbeskyttelsen og immun clearance, som kan opfylde hele behandlingen.

På den måde, vi mener, at træthed eller udmattelse kan afhjælpes.

没有评论:

发表评论