2016年4月23日星期六

Hvordan man undgår End Stage kronisk nyresygdom


Sådan undgår slutstadiet kronisk nyresygdom bliver en bekymring for patienter, der er diagnosticeret med kronisk nyresygdom og har indset, at kronisk nyresygdom er refraktær. I slutstadiet eller uræmi fase af kronisk nyresygdom, der er mange nekrotiske celler og der er lidt blodgennemstrømning, hvilket fører til atrofisk nyre overensstemmelse hermed. Patienter, der ikke kun skal tage dialyse, men også en tendens til at modtage nyretransplantation. Vi vil ikke tillade en sådan prognose, så vi bør træffe effektive foranstaltninger til at undgå det.
Så længe vi er diagnosticeret med nyresygdom, bør vi træffe effektive foranstaltninger til at behandle, især når patienterne er i stadie 3 kronisk nyresygdom, vi kan få inddrivelsen ikke så svært, hvis diagnosen er korrekt og nøjagtig, og behandlingen er videnskabeligt og korrekt . Her bør det bemærkes, at diagnosen er lige så vigtig som behandling, som normalt ignoreret af os. Som vi ved, er de fleste nyresygdomme forårsaget af immun sygdom. Derefter immunkomplekset deponering i blod og nyre, hvilket fører til nyresygdom. Vi bør forsøge vores bedste for at finde ud af, hvor præcis immunkomplekset er, og det nøjagtige beløb af immunkompleks, som leverer værdifuld dokumentation til behandling næste.
I Shijiazhuang nyresygdom hospital, har vi diagnose, som kan gøre arbejdet godt. Derudover har vi også gerne annoncere en god nyhed, at den 5. og 6. maj 2012, vil vi arrangere en storstilet video gruppe konsultation online, hvor, vil mange patienter har en snak med eksperterne i vores hospital på linje.
Efter videnskabelig diagnose, vil vi komme ind i immun behandling fase. I denne fase, er kombinationen terapi anvendes, hvilket betyder, at kombinationen af ​​traditionel kinesisk medicin, såsom Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og vestlig medicin såsom Immunterapi terapi.
For det første er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy anvendt i klinikken hver dag i menigheden, som kan bidrage til at forbedre blodcirkulationen, aflade blod immobilitet, lindre utilstrækkelig blod og ilt i nyrerne, således at reparere den beskadigede nyre og genoplive nyrefunktion .

For det andet, hvis det er nødvendigt, patienter med nyresygdom bør også bruge Immunterapi terapi, som kan differentiere til celler, som kroppen især nyre behov og dermed hjælpe genopbygge nyrefunktionen. Desuden kan både Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og Immunterapi terapi øger immunitet af patienter med nyresygdom, således at man undgår gentagelser.

没有评论:

发表评论