2016年4月20日星期三

Skulle du Stop dialysebehandling?


Som vi alle ved, når patienterne fik i fase af nyresvigt, de skal gøre dialyse for at støtte deres liv. Da jeg arbejder på hospitalet, har jeg set alt for mange triste historier på grund af forsinkelse, behandling, så vi ikke kan hjælpe ham reservere nyresygdom. Men er dialyse effektiv til behandling af nyresvigt? Svaret er nej. Vi ved alle, at vores nyre hjælpe os rense virus i vores krop, når der er skader i vores nyrer, kan de ikke arbejde som før, så vi dialyse hjælpe os rense virus i kroppen. Når der er nyt immunkompleks produceret, vi har brug for at gøre en anden dialyse. Vi kan tydeligt få den konklusion, at dialyse ikke kan hjælpe os forny nyrefunktionen.
Så medmindre vi fastsætte de beskadigede celler og reparere funktionen af ​​vores nyrer kan vi helbrede nyrefunktionen helt.
Nogle gange vil vi gøre vores bedste for at hjælpe patienterne stoppe dialyse, men resultatet er ikke særlig god, vil nyresvigt blive værre og værre, og vi er nødt til at fortsætte med dialyse for at redde ham eller hende. Alle patienter i nyresvigt, der er ivrige efter at stoppe dialyse brug for en ny behandling, som kan hjælpe dem med at overvinde eller reservere renal failure.Then Er det muligt at helbrede nyresygdom og Stop Dialyse og er det muligt at reducere eller stoppe en regelmæssig dialyse
I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, der er Immunterapi, som kan hjælpe dig med at forny din nyrefunktion via forbedre dit immunforsvar evne og regulere din egen immune.
Som professionel nyresygdom hospital, vi har nogle karakteristika i modsætning til de andre nyresygdomme hospitaler.
For det første har vi mere personale, blandt hvem, der er flere eksperter såvel. Hvad mere er, har vi haft en lang historie i behandling nyresygdom, så de erfaringer, vi får, er flere accordingly.A nyresvigt patienten kommer og Stopper Dialyse
For det andet er vi mere dygtige til patogenesen og funktionen af ​​lægemidler, så den medicin, vi anvender, er meget sikrere og specifik.
For det tredje har vi bragt i den nyeste teknologi og medicin i verden.
Sidst men ikke mindst, vores behandlingsforløb er mere standard, specialiserede og videnskabelige.
Efter mange års forsøg, vi opsummere behandlingsforløbet i 6 trin.

Vi har hjulpet mange patienter i nyresvigt stopper dialyse med succes. Vi vil hjælpe flere patienter på nyresvigt i futures.

没有评论:

发表评论