2016年4月17日星期日

Kronisk nyresygdom (CKD) Fase 4 og immunterapi


Kronisk nyresygdom patienter, der har udviklet sig til stadie 4 kronisk nyresygdom (CKD), skal have vedtaget behandling i det mindste i det lokale hospital. Generelt den behandling, de modtager, er som vestlige medicin, herunder hormon og immunosuppressive middel, som i klinik i en vis grad har effekt. Men hver mønt har to sider, og vestlige medicin er ikke en undtagelse. Lang tid brug af sådanne lægemidler kan forårsage bivirkning og desuden vil symptomerne vender let især efter infektion. Så i fase 4 kronisk nyresygdom (CKD), er flere og flere patienter med kronisk nyresygdom udkig efter en ny metode.
Som en kendsgerning, har en helt ny immunterapi kommer ud i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, som primært kan opdeles i 6 trin: videnskabelig behandling, immun hæmning, immuntolerance, immun justering, immun beskyttelse, immun clearance. Den detaljerede forklaring er som følger:
Det første skridt er diagnose, hvilket er forudsætningen for behandlingen. Hvis diagnosen er ikke videnskabelig, kan vi ikke garantere virkningen af ​​behandlingen. Som en kendsgerning, i mange tilfælde er nogle ineffektiv behandling forårsaget af forkert behandling.
Det andet skridt er helt ny medicin. Som vi nævnte i ovenstående, næsten 95% procent af nyresygdomme skyldes immun sygdom. Blandt nyresygdomme, som er relateret til immun, er de fleste af dem forårsaget af immunreaktion. Så det er mere nødvendigt for læger og eksperter til at forske i behandling af immun medicineret nyresygdom. En kreativ behandling, som kan stoppe immunsystemet kommer ud, hvilket kan inhibere immun inflammation reaktion hurtigt, og stoppe den unormale tab af de iboende celler. For at opnå det, for det første vores behandling er baseret på den videnskabelige behandling, der kan fortælle, hvilken type immunreaktion og finde ud af, hvor immunkomplekset er. For det andet den helt nye terapi har ringe bivirkning, den teknologi, der er forbundet med den mest avancerede en i world.Treatment Options for trin 4 kronisk nyresygdom (CKD) Er Etape 4 CKD (kronisk nyresygdom) helbredes
Det tredje skridt er, at patienter kronisk nyresygdom stadie 4 er bragt ind i fase af immun tolerance. Tolerance betyder lejet. Med andre ord betyder det, at humane organer forsøge at tilpasse sig til aflejring af patogene materialer i nyren. Efter immune blokerende behandling, selvom vævet inflammatorisk beskadigelse og cellebeskadigelse er stoppet, de beskadigede iboende celler og immunkompleks som deponeres i nyre er ikke blevet ryddet. Baseret på dette, er taget tre foranstaltninger til at beskæftige sig med it.Herbal Medicin Treats nyresygdom
I det fjerde trin, er patienterne kronisk nyresygdom stadie 4 bragt i immun justering fase. Det er fordi den menneskelige krop ikke vil tillade den lange tid foreligger immunkompleks og beskadigede celler. Så rydde disse unormale stoffer er en medfødt evne til kroppen, som kaldes afvisning evne.
I det femte trin, er patienter med kronisk nyresygdom fase 4 bragt i immunbeskyttelse fase, kernen formål beskytter i behandling og behandling under beskyttelse. I dette trin er beskadigede celler repareres, beskadigede væv er også genopbygget.

Det sjette trin er immun clearance behandling, hvilket betyder immun absorption, plasmaferese og blod oprensning.

没有评论:

发表评论