2016年4月16日星期六

Hvad er nogle bivirkninger efter kronisk nyresygdom Dialyse


Hvad er de bivirkninger efter kronisk nyresygdom dialyse? De fleste kronisk nyresygdom patienter især dem, der er i fase 3 og fase 4 har allerede været under dialyse. Dialyse uden tvivl er et middel, der kan hjælpe med at aflade giftstoffer såsom serumkreatinin, urinstof syre, carbamid, og så videre, og dermed forlænge livet for CKD-patienter til dialyse fungerer som en maskine, der kan erstatte det arbejde, nyre.
Men ligesom man siger, hver mønt har to sider. Det samme gælder for dialyse. Med andre ord, kan lang tid dialyse føre til bivirkninger.
For det første kan dialyse ikke erstatte nyrerne helt, for det kan ikke opfylde alle de giftstoffer i blodet så fuldstændigt som dialyse. Lang tid dialyse kan også føre til den atrofiske nyre. Derefter vil der være mindre blodgennemstrømning i nyrerne, så urin kan ikke danne tilsvarende. Så patienter kronisk nyresygdom nødt til at tage dialyse gange mere end før.
For det andet kan dialyse også forårsage hypofosfatæmi. Hvad værre er, for nogle patienter, kan de have utilstrækkelige vejrtrækning. Hvis vi tilføjer fosfor 1,3 mmol / L i dislysate, kan vi undgå hypofosfatæmi.
For det tredje kan kronisk nyresygdom patienter under dialyse også føre til alkalose. En stor mængde af grundlæggende gruppe kan rette metabolisk acidose hos patienter med nyresvigt, mens de, der er forgiftet som følge af medicin og giftstoffer ikke har acidose, så alkalose kan komme i væren og patienter kan også føle kvalme, hovedpine, svaghed . Hvad er værre, kan nogle har endda hjertearytmi.
Derudover kan dialyse også føre til nogle komplikationer. Så et stigende antal kroniske patienter nyresygdom søger en ny terapi.

Som en kendsgerning, at behandle kronisk nyresygdom, foruden dialyse, bør vi også tage immunterapi. Det påpeges af nyresygdom eksperter, at næsten 99% af kronisk nyresygdom er forårsaget af immun sygdom. Og generelt kan det immunterapi opdeles i 6 trin, som er videnskabelig diagnose, helt ny medicin, immun blok, immuntolerance, immun beskyttelse, og immun clearance.

没有评论:

发表评论