2016年4月16日星期六

Immune beskyttelse og Immune Clearance Behandling


I det femte trin, er patienter med nyresygdom fører ind immunbeskyttelse fase.
Hvad er immun beskyttelse? Det betyder, at i løbet af immunterapi, vi ikke sky nogen anstrengelser for at træffe foranstaltninger til at beskytte de beskadigede iboende celler og væv. Ved medicin og biologiske metoder, sertoliceller og mesangialceller, kan etc repareres gradvist på grundlag af ikke at blive beskadiget kontinuerligt.
Hele teknologi omfatter vestlig medicin behandling, som handler primært om injektion af glukokortikoid bruges til at beskytte de celler og væv, og andre relaterede kinesisk medicin, som bruges til at forsyne Qi og blod. Derudover har vi også Immunterapi indsprøjtning og som anvendes til at beskytte celler, såsom injektion af immunterapi.
Det egentlige formål beskytter i behandlingsforløbet og behandling under beskyttelse. Formålet er at forsøge at reparere beskadigede celler og genopbygge væv og økologisk. Derudover vores hospital har en anden egenskab: infusion af Immunterapi er gratis.
Det sjette trin er immun clearance behandling, hvilket betyder immun absorption, plasmaferese og blod rensning, som er baseret på den specifikke karakteristik af patienterne. Blodet rensningsanlæg er avanceret. Og hvad mere er, blodet rensning teknologi er også omfattende og avanceret. Så vores clearance på mulige skadelige ting er både effektiv og unik. Det er ikke kun en teknologi, som kan forsikre effekten, men også en behandling teknologi, hvorved der dannes en nødvendig del i behandlingen.

En anden teknologi er en serie af teknologi, som kan forsikre behandlingen, som også er en kombination af vestlig medicin og kinesisk medicin udover immunterapi og specifik behandling rettet mod den ikke immun nyresygdom.

没有评论:

发表评论