2016年4月23日星期六

Immunterapi: Ny Break i behandling nyresygdom

Nye kliniske undersøgelser i 2012 har vist, at Immunterapi er ny pause i behandling af nyresygdom. Den magiske effekter af immunterapi har været kendt af flere og flere nyrepatienter sygdomstilstande over hele verden.
Som vi alle ved, er målet for behandling for kronisk nyresygdom er at forhindre eller forsinke yderligere skade på nyrerne. Det er vigtigt at identificere og håndtere den betingelse, der forårsager din nyresygdom. Det er også vigtigt at forebygge sygdomme og undgå situationer, der kan forårsage nyreskader eller gøre det værre. Immunterapi er taget af godbid nyresygdom fra årsagerne.
Nyre sygdom årsager:
Der er to immune syImmunotherapys i vores krop, som er iboende immune og reservedele immune. Nogle virus kan føre til forstyrrelse af vores immunforsvar syImmunotherapy så der er for store immune inflammatoriske reaktioner i nyren. De endeløse immune inflammatoriske reaktioner kan ikke kun ikke rydde op den patologiske fremmed stof ud af kroppen, men også beskadige normale celler og væv i kroppen. Det overskydende immune inflammatoriske respons, der betegnes som hypertensive reaktion.
Hvis allergisk reaktion forekommer i andre organer og væv, vil det medføre immune sygdomme i organer og væv. Når overfølsomme reaktionen foregår i nyrerne, vil det føre til immune nyresygdomme.
Hvordan er Immunterapi godbid nyresygdom?
Immunterapi kan behandling af nyresygdom ved træ processer, som blokerer for den fibrotiske proces forårsaget af skader af immun, reparation af beskadigede nyrevævet, samt genopbygge nyrefunktion.
Efter at have Immunterapi, patienter med nyresygdom vil: forøgelse af urin volumen, genvinding af nyrefunktionen (forøgelse af urin kreatinin), forsvinder af toksiske symptomer, remission af symptomer i fordøjelseskanalen, øget appetit, inddrivelse af forstyrrelse af elektrolyt, har en stabilt blodtryk, forbedre indre miljø af urin, hjertesvigt forsvandt, forbedre anæmi.

Den Langsigtet behandling af immunterapi er som følger: serumkreatinin niveau vender tilbage til normal, forsvinder af protein i urinen, bliver hæmoglobinniveau normale GFR vender tilbage til normal, antistoffer tendens til at være normal, cyster skrumpe, funktioner af renal tubulus vende tilbage til normal .

没有评论:

发表评论