2016年4月22日星期五

Hvordan jeg Reserveret Min slutstadiet nyresygdom


Jeg fik nyre neoplasmer i 2000, havde jeg en operation på lokalt hospital. I 2006 blev jeg diagnosticeret med slutstadiet nyresygdom på lokalt hospital. Jeg har været til mange hospitaler før jeg kontrolleret Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, herunder nogle helt hospital i Shanghai og Beijing. Lægerne der altid fortalte mig det eneste, jeg kan gøre, er nyretransplantation eller dialyse. Så jeg følte mig meget trist og mine tre døtre bede om behandlinger for mig at behandle min uræmi overalt i Shanghai.
En dag, da jeg søgte internet hjemme, fandt jeg Shijiazhuang nyresygdom Hospital, som er en speciel nyresygdom hospital. Jeg bestemt til at have en chance, men mine døtre var ikke enig med mig. De troede ikke der var nogen nyeste behandling kan helbrede uræmi, da eksperter i brand hospital havde sagt der ikke var nogen anden vej, men nyre transport eller dialyse. Men på det tidspunkt vidste jeg ikke tror det. Hvis der var en chance, skulle jeg ikke give det op. Så til sidst jeg ankommer her med mine døtre. Kan du helbrede ESRD (End Stage Renal Disease) Er der en medicin for terminal nyresygdom (ESRD)
Hvad overraskede mig mest, er, at lægen i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital fortalte mig den nyeste behandling kan hjælpe mig reservere mit uræmi, så jeg besluttede at bo her for at få en prøve, da der ikke var nogen andre gode måder for mig at behandle min uræmi. Når jeg kontrolleret på hospitalet, alle eksperter på dette hospital holdt et møde for at diskutere min tilstand og lave en medicinsk plan for mig, jeg følte mig så taknemmelig indtil nu. Så besluttede de at behandle slutstadiet nyresygdom selvom immunterapi. Da der er avanceret udstyr og teknologi, såsom immunterapi og Micro-kinesisk medicin, de hjalp mig forbeholde min uræmi med succes. Her vil jeg gerne dele nogle føles efter jeg brugte Micro-kinesisk medicin. For det første jeg følte meget varmt i min krop og svedte så meget. Så var jeg rød over gællerne og alle mine blodkar syntes udvide og jeg føler mig meget komfortabel. Min læge fortalte mig, at det viser de fantastiske effekter af traditionel kinesisk medicin. Efter omkring en mund, har min creatinin blevet reduceret med 102, og andre symptomer var forsvundet.

Nu er jeg i god sund tilstand og jeg er så heldig at reservere min uræmi i Shijiazhuang nyresygdom Hospital. Jeg håber, at alle patienter med uræmi kan reservere det i verden.

1 条评论:

  1. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    回复删除