2016年4月19日星期二

Kan nedsat nyrefunktion vendes


Kan nedsat nyrefunktion skal vendes? Nogle patienter med nyresvigt er bekymret over dette spørgsmål. Generelt i de fleste lande, er nyrefunktionen testet med GFR, som er den korte form af glomerulære filtrationshastighed. Normalt raske personers GFR er 80 til 120 mg / dl. Klinisk kronisk nyresygdom opdelt i 5 trin i henhold til niveauet af glomerulære filtrationshastighed. Generelt, når GFR falder til mindre end 15 mg / dl, kroniske patienter nyresygdom udvikler sig til fremskredent stadium af nyresvigt: uræmi fase. Og på dette tidspunkt, vil patienterne blive bekymret, om de kan vendes eller not.Kidney Fejl Med 15% Funktion: Når Dialyse Er Nødvendigt
Jeg har 11% nyrefunktion: Kunne jeg Reverse det
Behandling af fase 4 nyresvigt med 17% nyrefunktion
Eksperter Chen i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital påpeger, at så længe glomerulære filtrationshastighed er mere end 5, og patienterne har stadig urin, det viser sig, at der stadig blod, som flyder gennem nyrerne. I dette tilfælde kan Micro-kinesisk medicin nå nyre med blodgennemstrømning, som indeholder aktive urter, som kan fremme blodcirkulationen og opløse blod stasis, hvilket skaber en god indre miljø og reparation af beskadigede iboende celler.
Dernæst om der stadig er nekrotiske dem, der påvirker reparationen af ​​den renale struktur og funktion, patienter vil blive foreslået for at tage Immunterapi, som kan differentiere til tidligere nekrotiske celler.
Sidst men ikke mindst, på nuværende tidspunkt, både Micro-kinesisk medicin og immunterapi begge dele af immunterapi i Shijiazhuang nyresygdom Hospital. Desuden kan begge også øge immunsystemets evne til patienter. Som vi tidligere nævnt er de fleste nyresygdomme relateret til immun. Hele immunterapi er en kombination af vestlig medicin og traditionel kinesisk medicin, som kan opdeles i 6 trin: videnskabelig diagnose, immun hæmning, immuntolerance, immun justering, immun beskyttelse og immune clearance.

Vi har tillid til, at med denne metode, kan nedsat nyrefunktion vendes. For mere information, kontakt os venligst eller efterlade en besked.

没有评论:

发表评论