2016年4月14日星期四

Kost til kronisk nyresygdom (CKD)


Svarende Kost til kronisk nyresygdom (CKD)
Kost terapi spiller en meget vigtig rolle i processen med hærdning nyresygdom af forskellig art. Holde en rationel og videnskabelig kost er et spørgsmål om død eller liv for patienterne, og det er rigtigt med perioder med under og efter bedring. Ellers irrationel spisevaner føre til nyre metabolisk lidelse. Sclerous nefroner vil aldrig renæssance, og de tilbageværende iboende celler og nefroner er stadig funktionelt svage, selv når de er gendannet. Så i løbet af denne periode, vil irrationelle spisevaner resultere i høj perfusion, høj filtrering og højt stofskifte af renal glomerulus, hvilket forværre tilstanden af ​​organet. I ét ord, at holde en sund kost er nødvendig.
Begrænsning af saltindtag Er der en kost, der CKD Stage 4 Patient Kan Følg
Patientens daglige indtagelse salt bestemmes af graden af ​​ødem, som patienten lider. Generelt bør de lider af høj og mild ødem nøje følge en lav-salt kost, og for patienter med let, men ikke helt forsvundet ødem, viser sig lav salt kost til at være det bedste valg for yderligere genvinding. Og 3g saltindtag er tilstrækkelig til disse patienter. Hvis ødem symptom forsvinder fuldstændigt og plasmaet albumin returnerer omtrent til normale niveauer, kan patienten tilpasse til normal kost. Men salt fødevarer, såsom som pickles, bør ikke spises på alle. Og hvis patientens nyre har funktionelle skader, bør saltfattig diæt skal holdes i hele hærdning process.How meget vand skal jeg drikke med Stage 4 CKD
Indtagelse af protein - kronisk nyresygdom (CKD)
Unormale protein udskillelse Immunotherapys fra skader på filtrering af funktioner af glomerulus og absorberende funktioner nyretubuli. Stor proteinindtag indlæser kun flere byrder på disse beskadigede væv og forværrer tilstanden. Så vil lave proteinindtag forbeholder nyrevævet mere energi til nyttiggørelse. Generelt 0,65 g / kg per dag indtag af protein er rationel, og det vil være bedst, hvis proteinindtag er jævnt fordelt blandt de daglige tre måltider.
Men nogle nyresygdom syge udskiller store mængder af protein hver dag. Hypoproteinæmi fører til fald i kolloid osmotisk tryk og dermed gør det svært at behandle højt edema.Other påvirkninger af proteinuri omfatter fald i immunitet og beskyttende evne til kroppen. Disse patienter bør have tilstrækkelig protein, og 1,5 g / kg per dag er en rationel.
Fedtindtag requirements.Chinese Frugt og grøntsager, der forbruges af Stage 4 nyresvigt Kan en kost forbedre nyrefunktionen for trin 4 CKD
Patienter af nyresygdom generelt lider hyperlipidæmi. Patienter på let læsion kan undslippe fra begrænsningen af ​​fedt indtag, for deres sygdom kan helbredes inden for kort tid. Men patienter med membranøs nefropati, som generelt har åreforkalkning forårsaget af langsigtet hyperlipidæmi, begrænsningen om fedtindtag bør følges nøje.
Indtagelse af sådanne mikroelementer som vitamin og calcium
Patienter med nyresygdom mister masser af protein, samt disse mikroelementer kombineret med protein, gennem udskillelse af urin. Så kroppen kunne være utilstrækkelig med calcium, magnesium og zink. Og det kan gøres op ved at tage flere grøntsager, frugt og skaldyr, som er rige på vitaminer og andre mikroelementer.

Sidst men ikke mindst, skal patienter med nyresygdom tager nok hvile under deres ophold på hospitalet, og voldelige øvelser bør undgås. I den tid, hvor symptom på ødem er indlysende, om på sengen er et must. Fade væk af ødem giver tilladelse af indendørs øvelser. Og når niveauet af urin protein er mindre end 2 g / d, kan udføres udendørs øvelser

没有评论:

发表评论