2016年4月24日星期日

Trin 4 kronisk nyresygdom (CKD), GFR 24


Min mand har en GFR på 24, han er på fase 4 kronisk nyresygdom (CKD). Han har Focal Segmentoplysninger glomerulosclerose (FSGS), bliver han nu begyndt at opleve nogle symptomer såsom kulderystelser, vægttab, dårlig mund smag og lugt og nogle halsbrand og tynd mave. Den nephrologist siger han får brug for en transplantation i et par år. Han er kun 42 år gammel. Han er på Coreg, procardia, Avapro, torsemid, Uloric, og Lipitor. Er alle disse symptomer del af nyresvigt og har du accepterer, at han får brug for en transplantation snart?
Dette er en af ​​mine patienters bekymring. Mit svar er som følger:
Kære Herre, skal du ikke bekymre dig. Jeg vil forklare det for dig i detaljer.
For det første kan nyretransplantation virkelig løse nyresygdom problem for tiden. Men hvis vi har et andet valg, bør vi overveje for nyretransplantation har mange fordele.
1. doneret nyre er svært at finde, og selv om vi havde en doneret nyre, bør vi overveje, om det matcher de patienter, der er klar til at tage nyretransplantation.
2. nyretransplanterede har risiko, som er kendt for os alle. 3. Den forventede levealder for transplanteret nyre er også begrænset. Nogle år senere, vil den transplanterede nyre også undlader at arbejde, og vi skal finde en anden nyre eller en anden terapi.
Og der er mange oplysninger om behandling: Hot Komprimer terapi for nyresygdom, Akupunktur for nyresygdom, Foot Bath for nyresygdom og Herbal Medicine Treats nyresygdom
For det andet overvejer virkningerne af nyretransplantation, vil vi gerne introducere en ny terapi: immunterapi, som er på det grundlag, at Focal Segmentoplysninger glomerulosclerose (FSGS) er forårsaget af immun sygdom.

Da Focal Segmentoplysninger glomerulosclerose (FSGS) patienter er i stadie 4 kronisk nyresygdom (CKD) og GFR er faldet til 24, vi har stadig håb om at komme sig. I immunterapi, den første behandling skridt er immun clearance, hvorigennem, er en masse immunkompleks ryddet væk. Metoderne er såsom blod dialyse, blod filtrering, plasma udveksling, etc. Den anden behandling skridt er immun justering og immun beskyttelse, hvor har vi både kinesisk medicin og vestlig medicin. For eksempel kan Micro-kinesisk medicin til at skabe et rent miljø, reparere beskadigede iboende celler på samme tid. Desuden er Immunterapi anvendes, hvilket kan differentiere til iboende celler og genopbygge renal struktur.

没有评论:

发表评论