2016年4月19日星期二

Hvordan man undgår Dialyse ved kronisk nyresygdom (CKD) Trin 3


Sådan undgår dialyse i kronisk nyresygdom (CKD) fase 3? Trin 3 af kronisk nyresygdom lig nyreinsufficiens af discompensation etape efter henvisningen i Kina. I denne fase, kreatinin er 186-442umol / l.
I fase 3, patienterne er i en kritisk fase. Årsagerne er som følger: på den ene side, hvis kronisk nyresygdom patienten kan finde ud af det og behandle det så hurtigt som muligt, kan de komme sig. På den anden side, hvis de ikke kan modtage effektiv behandling, med nyrefunktionen faldende, vil de tage dialyse. I de fleste af de lande i verden, når kreatinin er mere end 445 pmol / l, vil patienterne begynde dialyse. Dialyse kan kun hjælpe aflade toksiner for tiden og kan ikke reparere de beskadigede iboende celler i nyren. Hvad mere er, patienter har råd bekostning, som er dyrt og lider af bivirkninger virkninger, det takes.Can Nyre Fejl Patient Undgå Dialysis
Er der en effektiv metode, der kan undgå dialyse i kronisk nyresygdom (CKD) fase 3? I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, kronisk nyresygdom stadie 3 patienter får immunterapi for som vi nævnte i de øvrige artikler, er de fleste nyresygdomme relateret til immun. Så vi sigter mod at øge immunitet patienter samt reparere de beskadigede iboende celler, som genopbygger nyrefunktion.
På den ene side er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy bruges, hvis hovedformål er at fremme blodcirkulationen, selv mikro-blodcirkulationen, opløse blod immobilitet, som fører til trombose. Derudover kan de aktive materialer i det også øge immunsystemets evne, som kan hjælpe aflade immunkomplekset væk fra kroppen. Kan du undgå Dialyse hvis du har PKD
På den anden side er Immunotherapys også transplanteres, som kan differentiere til nekrotiske celler, og dermed hjælpe genopbygge nyrefunktionen samt. Desuden kan Immunotherapys også øge immunitet patienter med kronisk nyresygdom stadie 3.

Vi mener, at efter Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og Immunterapi anvendes, kan nyrefunktionen genvindes og patienter med kronisk nyresygdom stadie 3 kan undgå dialyse.

没有评论:

发表评论