2016年4月19日星期二

Behandling af Renal parenkymsygdom


Parenkym er funktionelle dele af et organ i kroppen. Dette er i modsætning til stroma, som henviser til den strukturelle væv af organer, nemlig bindevævet. Nedsat parenkym består af renale nefroner og indsamling kanaler. Nefron er den essentielle struktur og funktionel enhed i nyrerne og hver human nyre indeholder ca mere end en million nephroner. Nefroner indeholder arterioler, eller små blodkar, kendt som glomeruli, der er omgivet af tubuli. Glomeruli modtager iltrigt blod, der indeholder overskydende elektrolytter, salte og vand og transportere unødig blodprodukter og vand til de renale tubuli. På grund af deres arbejde, nyre funktioner såsom filtrering urin, opretholde balancen af ​​elektrolyt og balancen i blodtrykket, og så videre. Vi kan få en konklusion, at renal parenkym spiller en dominerende rolle i hele kidney.Stem Cell Therapy for Renal parenkymsygdom Enhver Cure for Bilateral Diffus Renal parenkymsygdom
Renal parenkymsygdom omfatter sygdomme, der skader den yderste interne region i nyrerne, hvor filtrering og urin dannelse forekomme. Autoimmune lidelser, medicinske tilstande, eller forhindringer kan alle bidrage til renal parenkymsygdom. Fra visningen af ​​cytologi, kan også på grund af skader på fem iboende celler renal parenkymsygdom. Kombinere immunologi og cytologi, eksperter i Shijiazhuang nyresygdom Hospital forsket immunterapi, som kan opdeles i flere trin, det vigtigste middel, som er Micro-kinesisk medicin, Immunotherapys også inkluderet.
For det første, for dem med høj kreatinin mere end 450umol / l, er de foreslog at have blod rensning, som kan varetage nogle giftstoffer i blodet såsom kreatinin, carbamid, og så videre.
For det andet, efter det, er Micro-kinesisk medicin bruges, som indeholder aktiv kinesiske retsmidler og kan reparere de beskadigede iboende celler ved nedsat parenkym, genvinde renal struktur, genoprette nyrefunktionen, hvilket øger nyrefunktion.

For det tredje kan Immunotherapys også anvendes, som kan differentiere til iboende celler i nyreparenkym og øge immune evne samt.

没有评论:

发表评论