2016年4月24日星期日

Hvor effektiv er behandlinger for nefrotisk syndrom

Hvor effektiv er behandling for nefrotisk syndrom? Det er et spørgsmål, der er fremsat af patienter i mange lande. Generelt er nefrotisk syndrom patienter i verden står over for to hovedproblemer i behandlingen. Den ene er forekomst og den anden er den bivirkning eller bivirkninger.
For det første i de fleste lande, hormoner såsom prednison og immunosuppressive midler anvendes, hvilket faktisk kan hjælpe med at mindske symptomerne og genoplev patienter, der lider i nogen grad. Men disse behandlinger blot fokusere på symptomerne ikke reparation af iboende celler. Som vi ved, når nefrotisk syndrom finder sted, skal der være skader på iboende celler i nyrerne, hvilket fører til beskadigelse af nyre- struktur og funktion, og dermed forårsager hæmaturi (Hæmaturi og nyresygdom), proteinuri (proteinuri og nyresygdom), ødem (hævelse og nyresygdom) og så videre. Hvis vi kun bruger hormoner såsom prednison og immunosuppressive midler, kan vi ikke reparere de beskadigede iboende celler og kan ikke stoppe en gentagelse af symptomerne i overensstemmelse hermed.
For det andet de ovenfor nævnte lægemidler hormoner såsom prednison og immunosuppressive midler har bivirkninger eller uønskede virkninger. Som vi ved, de fleste patienter med nefrotisk syndrom er børn. De vokser. For meget ansøgning vil være en bekymring for både børnene selv og deres parents.Is der nogen behandling for nefrotisk syndrom
Er der en ny behandling, som kan undgå de ovennævnte ulemper?
Ja. I Shijiazhuang nyresygdom Hospital, har vi immunterapi, som kan opdeles i immun diagnose, immune clearance, immun hæmning, immuntolerance, immunregulering og immunbeskyttelse. Det er en kombination af kinesisk medicin og vestlig medicin, som ikke alene kan behandle symptomerne, men også reparere beskadigede iboende celler. Micro-kinesisk medicin anvendes, hvilket kan øge immunforsvaret evne og aflade immunkomplekset samt forbedre blodcirkulationen, herunder mikro-cirkulation, opløse stasis i blodet, som alle er svært at opnå for vestlig medicin.

Desuden er Immunterapi også anvendes på samme tid. Ikke alene kan immunterapi differentiere i celler i kroppen har brug for, men også Immunotherapys kan øge immunitet så godt. Kombinationen af ​​dem kan give den bedste terapi i behandlingen af ​​nefrotisk syndrom.

没有评论:

发表评论