2016年4月22日星期五

Effektive behandlinger for Patienter i nyresygdom med Hypertension


Som vi alle ved, kan langsigtet hypertension forårsage skader i nyrerne. Patienter med hypertension er mest tilbøjelige til at få nyresygdom. Generelt patienter kan finde skader i nyre, efter de fik forhøjet blodtryk i 5-10 år. Så hvis du har forhøjet blodtryk, skal du være meget opmærksom på det.
Er der nogen effektive behandlinger for behandling af patienter i nyresygdom med hypertension i verden? Der er tre effektive behandlinger af patienter i nyresygdom med hypertension som følger:
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy
Undersøgelsen viser, at fibrose skyldes utilstrækkelig blod og ilt i nyrerne. Med rette, Micro-kinesisk medicin har god helbredende virkning at forbedre tilstanden af ​​manglende blod og ilt. Konkret taler, Micro-kinesisk medicin kan udvide blodkarrene og nedsætte blodets koagulation og dermed forbedre blodcirkulationen i nyrerne. Derudover kan det også falde inflammatorisk reaktion og nedbrydes ekstracellulære matricer (ECM), som begge bidrager til fibrose af renale funktionelle celler. På denne måde kan Micro-kinesisk medicin effektivt forhindre fibrose og derved stoppe nyresygdom fremgang.
Stem Cell Therapy stamcelletransplantation til behandling nyresvigt
Stem Cell Therapy er en slags biologisk teknik. Det henviser til infusion sunde celler i patienternes body.Stem Cell Therapy er primitive celler med flere differentiering evne og fornyelse evner. Under rette betingelser, kan de differentiere i nye celler, væv og endda organer med specificerede funktioner.
Ved behandling af nyresygdom, efter stamcellebehandling er infunderes i kroppen, kan de indvandre i nyre læsioner direkte for målsøgende cellernes evne. Bagefter kan de differentiere i nye celler til at overtage de nekrotiske renale iboende celler til at fungere. Den nyrefunktionen vil forbedre enormt. Desuden stamcelleterapi kan frigive nogle mikronæringsstoffer, der kan stimulere selv-reparation af de syge nyre celler.

Stem Cell Therapy i vores Shijiazhuang nyresygdom hospital tager fordele ved Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og immunterapi, som har de bedste effekter i behandling af nyresygdom med hypertension. Håber dine mere henvendelser.

没有评论:

发表评论