2016年4月19日星期二

Immune Behandling af 6 trin til kronisk nyresygdom


Om mere end 95% af kronisk nyresygdom er forårsaget af forstyrrelse af immune. Arve fordele og ulemper ved vestlig medicin andtraditional kinesisk medicin, eksperterne i Shijiazhuang nyresygdom Hospital forsket en ny terapi på grundlag af disse to behandlinger, der kan inddeles i seks trin: videnskabelig diagnose, helt ny medicin for immun hæmning, immun tolerance, immun justering, immun beskyttelse og immune clearance, som tager sigte på at standse inflammatorisk reaktion, clearing immunkompleks, reparere beskadigede iboende celler, genopbygge renal struktur og genoplive normal nyrefunktion.
1. helt nye diagnose
Det første skridt er Immunotherapyatic diagnose, hvilket er forudsætningen for behandlingen. Hvis diagnosen er ikke videnskabelig, kan vi ikke garantere effekten af ​​behandlingen, som også kan være en værdifuld reference til behandling plan for læger.
2. helt ny medicin og immun hæmning
Det andet skridt er helt ny medicin. Blandt nyresygdomme, som er relateret til immun, er de fleste af dem forårsaget af immunreaktion. Så det er mere nødvendigt for læger og eksperter til at forske i behandling af immun medicineret nyresygdom. En kreativ behandling, som kan stoppe immunsystemet kommer ud kan inhibere immun inflammation reaktion hurtigt, og stoppe den unormale tab af de iboende celler. For at opnå det, for det første vores behandling er baseret på den videnskabelige behandling, der kan fortælle, hvilken type immunreaktion og finde ud af, hvor immunkomplekset er.
3. immuntolerance
Det er fordi den menneskelige krop ikke vil tillade den lange tid foreligger immunkompleks og beskadigede celler. For at undgå yderligere forekomst af immunrespons og forhindre de beskadigede nyrerne iboende celler fra at blive yderligere beskadiget, bør patienter med kronisk nyresygdom holde regelmæssig behandling af immun hæmning. Ifølge den specifikke tilstand hver patient, vil kroniske patienter nyresygdom blive inviteret til at komme til vores hospital regelmæssigt for at modtage injektion af hæmning medicin for at undgå immunrespons. Desuden vil vi også have regelmæssig evaluering for patienter, hvilket betyder, at lægerne vil overvåge patientens immunrespons og har en diagnose på tid, som kan sikre nøjagtigheden af ​​immun hæmning. Grunden til
4. immun justering
Eksperterne i Shijiazhuang nyresygdom Hospital holde den idé, at immun tolerance er kun en midlertidig foranstaltning i stedet for en behandling betyder for den menneskelige krop kan ikke tillade immunkomplekset og beskadigede iboende celler til at bo i nyren i lang time.Hot komprimere terapi for nyresygdom Akupunktur for nyresygdom Herbal Medicine Treats nyresygdom
5. immun beskyttelse Medicated Bath for nyresygdom
I denne periode, vi træffe effektive foranstaltninger til at beskytte den beskadigede nyre væv og iboende celler. For at opnå det, vi ikke sky nogen anstrengelser for at bruge teknologi såsom cellebeskyttelse og Immunterapi injektion, såsom immunterapi, det centrale formål er at beskytte under behandlingen og behandle under beskyttelse. De er alle til formål at reparere og genopbygge de beskadigede celler og væv. Derudover i Shijiazhuang nyresygdom hospital, injektion af Immunterapi er fri.
6. immun clearance

Det sjette trin er immun clearance, hvilket betyder karakteristisk immun absorption, plasmaferese og blod rensning i vores hospital, som også er baseret på specifikke tilstand. Faciliteterne i Shijiazhuang nyresygdom Hospital er avancerede, hvoraf mange er bragt ind fra udlandet. Desuden er teknologien i blod rensning også avancerede og omfattende. Så det er effektivt til at rydde toksiner i blodet, som gør skade på kroppen. Så denne teknologi er ikke blot en sikkerhed en men også en behandling, som er nødvendig i hele behandlingen.

没有评论:

发表评论