2016年4月17日星期日

Hvorfor skal polycystisk nyresygdom (PKD) Patienter har lav Salt


Hvorfor skal polycystisk nyresygdom (PKD) patienter har lavt saltindhold? Med den stigende af cyster dag for dag, vil den større klemme de renale nefroner i nyrerne, herunder nyretubuli. Renale tubuli har den funktion at filtrere oprindelige urin. Når patienter lider af PKD, vil de renale tubuli også har unormal proliferation, hvilket fører til tilbageholdelse af oprindelige urin, således forårsager ødem (ødem Medicin Liste over polycystisk nyresygdom) eller hævelse i patienternes krop.
I dette tilfælde, hvis polycystisk nyresygdom (PKD) patienter tager i meget eller normal mængde salt, efter salt træder patienternes krop, det vil kombinere med natrium, som fører til tilbageholdelse af vand, samt. I dette tilfælde vil indholdet blodet også stige og blodtryk bliver højere.
Udover kost, bør polycystisk nyresygdom (PKD) patienter også lægger vægt på behandling. Kun når vi træffe effektive renseforanstaltninger, kan vi opnå grundlæggende effekt. I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, anbefales immunterapi til behandling af polycystisk nyresygdom (PKD), som har vist sig at have god effekt i klinikken. Generelt kan immunterapi inddeles i 6 trin, som er diagnose, immun hæmmende, immuntolerance, immunregulering, immunbeskyttelsen, og immun clearance. I hele processen, kan vi ikke ignorere Micro-kinesisk medicin. Det anvendes også til at skabe en ordentlig behandling miljø til behandling af immunterapi. Funktionen af ​​antikoagulation, forhindrer trombose af Micro-kinesisk medicin kan også gøre op utilstrækkelige immun behandling. Hvad mere er, kan Micro-kinesisk medicin mindske bivirkning i immun behandling, som kan forsikre effekten af ​​immun behandling.

Vi mener, at efter immunterapi, kan polycystisk nyresygdom (PKD) patienter komme sig, og de er ikke nødvendigt at have lavt saltindhold og kan tage i hvad de kan lide.

没有评论:

发表评论