2016年4月16日星期六

Behandling af diabetisk nefropati i Shijiazhuang nyresygdom Hospital


Hvad er behandling af diabetisk nefropati i Shijiazhuang nyresygdom Hospital? Ifølge den patologiske teori, er næsten 95% af nyresygdomme forårsaget af immun sygdom. Diabetisk nefropati er ingen undtagelse. Diabetisk nefropati er en sekundær nyresygdom som er forårsaget af ukontrolleret diabetes. Diabetes er kendetegnet ved højt blodsukker skyldes insulinresistens, som er altid forbundet med insufficiens af insulin.
I normal tilstand, kan vores krop genkende og udnytte insulin. Insulin har funktion af anvendelse af blodsukker; men når vores immunforsvar går galt, vores krop vil blive mislykkedes i at anerkende og udnytte insulin. Når insulin udskilt af pancreas islet kan ikke vise deres sukker-sænkende funktion, blodsukker ophobes i vores krop og til sidst, hvilket fører til en forøgelse af blodsukkeret.
Derfor på baggrund af ovenstående teori, for at lindre eller kontrollere denne betingelse, er vi nødt til at regulere immun, hvilket vil gøre det muligt vores krop til at genkende og bruge insulin.How at behandle øjenproblemer for diabetisk nefropati Is Dialyse Nødvendig for diabetikere med Creatinin 6.2
Som for nyresygdom behandling såsom diabetisk nefropati, bør vi også gælde immunterapi i klinikken. I Premier artikler, indførte vi, at det i vores krop, cellerne i immunforsvaret kamp med de patologiske stoffer, der invaderer vores menneskelige krop. Normalt kan cellerne i immunforsvaret, der fungerer som antistof fungerer godt og slog antigenerne og rydde væk immunkomplekset som deponering på celler og væv i nyren. Men når immunsystemet er i uorden, immunkomplekset kan ikke slettes væk, hvilket fører til en række symptomer. Så for at behandle diabetisk nefropati, skal vi justere immune og generelt, i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, kan vi opdele hele proceduren i 6 trin.
Det første skridt er diagnose, hvilket er forudsætningen for behandlingen. Hvis diagnosen er ikke videnskabelig, kan vi ikke garantere virkningen af ​​behandlingen. Det andet skridt er helt ny medicin. Blandt nyresygdomme, som er relateret til immun, er de fleste af dem forårsaget af immunreaktion. Så det er mere nødvendigt for læger og eksperter til at forske i behandling af immun medicineret nyresygdom. En kreativ behandling, som kan stoppe immunsystemet kommer ud, hvilket kan inhibere immun inflammation reaktion hurtigt, og stoppe den unormale tab af de iboende celler. For at opnå det, for det første vores behandling er baseret på den videnskabelige behandling, der kan fortælle, hvilken type immunreaktion og finde ud af, hvor immunkomplekset er. Det tredje trin er, at immuntolerance. Tolerance betyder lejet. Med andre ord betyder det, at den menneskelige krop forsøge at tilpasse sig til aflejring af patogene materialer i nyren. Efter immune blokerende behandling, selvom vævet inflammatorisk beskadigelse og cellebeskadigelse er stoppet, de beskadigede iboende celler og immunkompleks som deponeres i nyre er ikke blevet ryddet.
Det fjerde trin er immun justeringstrin. Det er fordi den menneskelige krop ikke vil tillade den lange tid foreligger immunkompleks og beskadigede celler. Så rydde disse unormale stoffer er en medfødt evne til kroppen, som kaldes afvisning evne. Det femte trin er immunbeskyttelse fase, kernen formål beskytter i behandling og behandling under beskyttelse. I dette trin er beskadigede celler repareres, beskadigede væv er også genopbygget. Det sjette trin er immun clearance behandling, hvilket betyder immun absorption, plasmaferese og blod oprensning.

Ovennævnte handler om behandling for diabetisk nefropati i Shijiazhuang nyresygdom Hospital. Vi håber, at folk med diabetisk nefropati få inddrevet så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论