2016年4月21日星期四

Hvordan kan jeg reparere (Fix) nyrefunktion med kronisk nyresygdom (CKD)


Traditionel behandling:
Behandling af kronisk nyresvigt kan hjælpe med at reducere symptomerne og bremse udviklingen af ​​den manglende hjælpe nyrerne funktion for en længere periode.
Traditionel behandling seværdighed: Varme Komprimer terapi for nyresygdom, Akupunktur for nyresygdom, Medicated Bath for nyresygdom, Foot Bath for nyresygdom og urtemedicin Treats nyresygdom
1. Årsager:
Det første trin er at behandle den underliggende tilstand, der har forårsaget den nyresvigt, såsom diabetes eller hypertension.
2. Kost:
Kost er også en vigtig faktor; du kan bremse udviklingen af ​​sygdommen og hjælpe med at behandle dine symptomer, hvis du reducere mængden af ​​protein, salt og kalium i din kost.
3. Dialyse eller nyretransplantation:
Når din nyrefunktion falder så lavt, at dine nyrer ikke længere kan udføre deres daglige funktioner, kan du gennemgå dialyse eller en nyretransplantation. Dialyse kan forlænge dit liv ved at have en maskine fjerne affald fra kroppen i stedet for at dine nyrer gør det. En nyretransplantation kan være den mest effektive måde at helbrede din nyresvigt, fordi din mislykkedes nyre ville blive fjernet og erstattet med en sund en fra en levende eller ikke levende donor
Sidste behandling

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er den seneste behandling for dig at reparere eller lave din nyrefunktion. Det kan absorbere stof og inflammatorisk mediator og mange andre Molekylær uræmi toksiner trough særlige adsorbenter. Det hjælper også os rense unormale blodplasma som immun kompleks og immunglobulin i vores blod. Vi kan bruge traditionelle kinesiske medicin fremmer blodcirkulationen ved at fjerne blod immobilitet. Vores vigtigste mål er at styrke dit immunforsvar evne, så det kan hjælpe dig besejre sygdommen. Hvad mere er, kan avanceret immunterapi hjælpe dig forny din nyre efter nye celler er transplanteret i din krop. Som celle har en stærk spredning evne, kan de arbejde i stedet for iboende celler i nyren.

没有评论:

发表评论