2016年4月19日星期二

Hvad kan vi gøre for patienter med 10 nyrefunktion


Sidste år mødte jeg en pige i vores hospital, hendes ansigt var fuld af tårer, da jeg tilfældigvis mødte hende, fortalte hun mig hendes far kun havde 10 nyrefunktion nu, kunne han forlade hende på noget tidspunkt, at hun følte sig meget ked af det. Jeg var så trist efter hun sagde disse ord til mig, spurgte jeg mig selv, hvad jeg kan gøre for patienter med kun 10 nyrefunktion.
Hvad er symptomer, hvis patienterne har kun 10 nyrefunktion?
General syg følelse og træthed
Kløe (pruritus) og tør hud -Skin Kløe og nyresygdom
Hovedpine
Vægttab uden at forsøge
Mistet appetiten
Kvalme (kvalme og opkastning for nyresygdom)
Hvad kan vi gøre for patienter med kun 10 nyrefunktion?
For mange mennesker med nedsat nyrefunktion, en nyresygdom er også til stede og vil blive værre. Alvorlige sundhedsmæssige problemer opstår, når folk har mindre end 25 procent af deres nyrefunktion. Når nyrefunktionen falder til under 10 til 15 procent, en person har brug for en form for renal HRT-enten blod-udrensning behandlinger kaldes dialyse eller en nyretransplantation-at opretholde livet. Den seneste nye behandling til patienter med 10 nyrefunktion er immunterapi, der kombinerer traditionel kinesisk medicin og immunterapi. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy udslettet afhængigheden af ​​hormone.Treatment metode: Hot Komprimer terapi for nyresygdom, Akupunktur for nyresygdom, Foot Bath for nyresygdom og urtemedicin Treats nyresygdom
Patienterne vil vide det tydeligt, hvis de er blevet behandlet ved hormon-de kan have afhængighed af hormon efter havde brugt hormon i en lang periode. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan undgå skader på din nyre. Desuden kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy undgå denne ulempe ved at lægge de lægemidler på huden, vil det ikke skade funktionen af ​​nyrerne igen og igen. For disse beskadigede celler i nyren, kan Immunterapi arbejde meget godt, nye celler kan i stedet for funktionen af ​​iboende celler i nyren.

Hvis dine pårørende er i dette tilfælde nu, vi er her for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论