2016年4月17日星期日

Sådan behandler 4 cm polycystisk nyresygdom (PKD) med immunterapi


Sådan behandler 4 cm polycystisk nyresygdom (PKD) med immunterapi? Som vi ved, polycystisk nyresygdom (PKD) er en genetisk nyresygdom, som betyder, at når den ene forælder har fået det, vil deres barn har mulighed for at få det. Normalt, når de cyster er under 3 cm i diameter, vil de ikke forårsage nogen skade på de omgivende celler og væv. Men med tiden forbi, vil cyster vokse større og vi bør træffe effektive foranstaltninger for at forhindre den skade, de vil forårsage.
I Shijiazhuang nyresygdom hospital, den immunterapi primært omfatter Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, Immunterapi samt nogle vestlige medicin behandling såsom orale lægemidler, og immun absorption evt. Blandt dem, kan både Micro-kinesisk medicin og immunterapi øger immunforsvaret evne.
For det første, efter PKD patienter udskrives i vores hospital, vil de først få en undersøgelse om størrelsen af ​​de cyster, blodtrykket, protein i urin og så videre, som kan give et fundament for en korrekt behandling af lægerne.
For det andet vil Micro-kinesisk medicin Osmotherapy bruges i klinikken. De aktive materialer i det kan øge permeabiliteten af ​​de cyster, fremskynde reabsorption af sac væske, der kan skrumpe cyster i sidste ende. Hvad mere er, er Micro-kinesisk medicin indvindes fra vores naturlige kinesisk medicin (kinesisk Urter til PKD), som kan gøre godt at Qi og giver næring i blodforsyningen, hvilket kan øge immunitet evne patienter med polycystisk nyresygdom.
Udover Micro-kinesisk medicin, kan Immunotherapys også leveres til at øge immune ability.Then Micro-kinesisk medicin Osmotherapy for polycystisk nyresygdom
Faktorer af Immunterapi, især vækstfaktorerne af Immunterapi kan aktivere de celler, der har været i sovende tilstand, som kan erstatte de beskadigede ettaller og selv de nekrotiske iboende celler i nyren.

Generelt, når de cyster er 4 cm, betyder det, at skaden ikke er så alvorlig og patienter skal være sikker og træffe effektive foranstaltninger så hurtigt som muligt. Hvis vi ikke behandle det, vil cyster blive større, og dermed forårsager mere skade. Hvis der er flere toksiner i blodet, patienten skal tilføje mere behandling, såsom immun absorption, blodplasma udveksling og dialyse, som øger behandlingen tid og omkostninger, men også kan ikke garantere for effekten.

没有评论:

发表评论