2016年4月21日星期四

Immunterapi Hjælp Patienter i kronisk nyresygdom (CKD) Stage 4 Stop Dialyse


Når kronisk nyresygdom (CKD) patienter kom ind 4 trin, har skaderne i vores nyre allerede været mere end 95 procent, næsten alle mennesker har et højt niveau af kreatinin. Nogle symptomer opstår ligesom svær kvalme, opkast, mindre urin eller endda ingen urin, ødem, malign hypertension, svær anæmi, kløe, smagen af ​​urin i munden og mange andre klinik symptomer. Nyren har allerede været fibrose, så de har mistet evnen til afvænning. Så medmindre vi reparere nyrefunktionen kan vores nyrer fungerer godt. De fleste af kronisk nyresygdom (CKD) patienter i fire trin vil vælge dialyse eller nyretransplantation. Som vi alle ved, er der mange ulemper i dialyse og nyretransplantation. Før jeg indføre den nye resultat i behandling af kronisk nyresygdom (CKD) i 4 trin, vil jeg fortælle dig, hvorfor nyresygdomme er vanskelige at behandle helt.
Hvorfor konventionel immune behandling bringer så mange forvekslinger til patienter? Årsager kan generaliseres til følgende punkter:
Grunden hypersensitivitet forekommer i nyrerne er, at store mængder af immunkomplekser og abnormaliteter akkumuleres i nyrerne. Hvorfor gør den abnormiteter indskud i nyrerne?
Behandlingsmuligheder for trin 4 kronisk nyresygdom (CKD) Er Stage 4 CKD (kronisk nyresygdom) helbredes
I nyrerne er der et specifikt bindingssted (også kendt som epitoper) på renale iboende celler og excellular matricer (nyrevæv) for de abnormiteter at kombinere på. Autoimmun klarhed respons vil forekomme som et resultat af specifik binding. Hypersensitivitetsrespons vil præsentere hvis immunresponset bliver allergiske.
Nyrer iboende celler og nyre væv vil blive beskadiget, hvis overfølsomhed er ude af kontrol. Alle former for nyresygdomme er blot kliniske manifestationer af nyreskade. Som det kan ses, nøglen til behandling af nyresygdom er at fjerne deponerede abnormiteter, der kan resultere i hypersensitivitet i nyrerne.
Som en professionel nyresygdom hospital - Shijiazhuang nyresygdom Hospital, vi har nogle karakteristika i behandling af kronisk nyresygdom (CKD) i fire trin. Efter mange års forsøg, vi opsummere Immunterapi kursus i immun 6 trin, der er som følger:
1. Den første er helt ny diagnose
2. Det andet skridt er om helt nye medicin.
3. Bring patienter i immunologisk tolerance fase.
4. Det fjerde trin er at give patienterne immun-regulering behandling.
5. Trin fem: I det femte trin, er patienter med nyresygdom føre ind immunbeskyttelsen fase.
6. Immune clearance.
På den ene side gennem immunterapi der hovedsagelig består fremme blodcirkulationen og fjerne blod immobilitet, kan vi slippe af immunkomplekset, især samarbejdet med vores eksklusive Micro ændring traditionel kinesisk medicin terapi. På den anden side, gennem Immunterapi der kan varme og nære luft og blod i kinesisk medicin Forberedelse, kan vi øge immunitet af patienter med kronisk nyresygdom (CKD) fase 4 og evnen til at rydde gift i blod.

Vi har hjælpe mange kronisk nyresygdom (CKD) patienter i fire trin i Kina, vi håber, at flere patienter thoughout verden.

没有评论:

发表评论