2016年4月16日星期六

Systemisk lupus erythematosus er immun sygdom


Systemisk lupus erythematosus er autoimmun sygdom, omkring 90% af hvilket kan føre til skader i nyre. Årsagen har ikke været klar, men patogenesen er bestemt, som kan opdeles i følgende punkter:
For det første i kroppen af ​​patienter med systemisk lupus erythematosus, der er former for autoantistof såsom dem, der anvendes til at modstå nucleus, modstå cytoplasma, og så videre.
For det andet, næsten alle patienter med systemisk lupus erythematosus har unormal immune. B-celler i blodet kan være stærkt aktiveres, og en stor mængde antistof bliver født, hvilket kan føre til antoimmune reaktion.
For det tredje, i væv af lupus erythematosus, kan vi se aflejring af immunglobulin, komplement, og DNA. I eluenten, kan vi se antistoffet af DNA.
Alle de ovennævnte viser, at lupus erythematosus er autoimmun sygdom.
Symptomerne på systemisk lupus erythematosus er som følger:
Systemisk lupus erythematosus normalt invaderer mange organer og væv, såsom hud, led, nyre, hjerte, blod og nerve. De læsioner, der finder sted i organerne kan finde sted på samme tid og kan også finde sted én efter én. Den vigtigste klage og symptomer kan også være anderledes. De vigtigste kliniske Systemisk kan være feber, sommerfugl rød plet i ansigtet, Symmetry ledhævelse, perikarditis forårsaget af nyreskade, leverskader, symptomer i fordøjelseskanalen og psykiske symptomer og så videre.
Hvad med behandling af systemisk lupus erythematosus? I de vestlige lande er immun hæmmende anvendes, såsom hormoner og immunosuppressivt middel, der kan standse den overdrevne immunrespons. Men som vi nævnte i ovennævnte artikler, når nyresygdom finder sted, har immunkompleks deponeret i nyrerne allerede. Som vi ved, vores nyre brug noget som trods på nyrerne overhovedet. Og lang tid deposition skal forårsage skader i nyrerne. Men om clearing immunkomplekset, vestlige medicin kan ikke opnå en bedre behandling. Så vi skal bruge kombinationsbehandling af vestlig medicin og kinesisk medicin.

I Shijiazhuang nyresygdom hospital, har eksperterne forsket en ny terapi, som kan kombinere fordelene ved både vestlig medicin og kinesisk medicin. Det kan opdeles i 6 trin: videnskabelig diagnose, videnskabelig medicin, immun tolerance, immun justering og immun beskyttelse og immune clearance.

没有评论:

发表评论