2016年4月14日星期四

Kan nyrelidelse Patienter Eat Bananer


Kan patienter med nyresygdom spise bananer? Svaret er nej. Hvorfor? Nyre har mange funktioner såsom filtrering blod, udskiller hormoner, EPO, justere balancen i elektrolyt, etc. Kalium en slags ion i blodet, hvilket vil være høj, hvis nyren er i uorden. Det samme gælder for natrium.
Generelt er patienter med nyresvigt forpligtet til at holde kost mindre i kalium og natrium. Bananer er rige på kalium, så patienter med nyresvigt bør begrænse indtagelsen af ​​bananer.
Udover bananer, andre fødevarer rige på kalium, er som følger: frisk hestebønne, tomater, kinesisk yam, spinat, spiselige amaranth, tang, nori, Dateplum persimmon, abrikos, nødder, jordnødder, grønne soja, soja, mung bønner, etc .
Hvornår kan patienter med nyre lidelse har bananer?

Efter nyre er i orden, kan patienter med nyresygdom har bananer, der smager sødt og indeholder rige vitaminer. I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, bruger vi Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som kan behandle nyre lidelse og balance elektrolytten, som kan justere niveauet af kalium og natrium. Efter disse, kan patienterne velkommen til at have mange frugter, herunder bananer.

没有评论:

发表评论