2016年4月21日星期四

Det nyeste behandling for lupus Nefritis


Lupus nefritis er en nyre sygdom forårsaget af lupus. Lige som navnet antyder, denne sygdom er meget farligt, så mange patienter er ivrige efter at hvordan man behandler lupus nefritis, her jeg ønsker at indføre en nyeste behandling for Lupus nefritis.
Renal involvering ofte ses hos patienter med lupus erythematosus (SLE). Forekomsten af ​​lupus nefritis i SLE-patienter i høj grad påvirker deres forventede levetid, og deres livskvalitet.
Som til behandling af lupus nephritis, traditionelle metoder fokuserer på de vestlige medicin, og de er ikke i stand til at behandle denne sygdom fundamentalt. Så en nyeste behandling --- Immunterapi foreslås i vores hospital, og det har allerede nået den vidunderlige results.And kender du stamcelleterapi for Lupus nefritis og symptomer og behandling for Lupus nefritis Class 4
Som vi ved, tidlig påvisning og behandling ofte indikerer en god prognose. Gennem Immunterapi bruges i vores Shijiazhuang Nyresygdom hospital, kunne vi præcis opdage disse immunkomplekser i patienternes blod og krop. Vi kan gøre det, fordi vi har de mest avancerede og bedste nyre-relaterede udstyr i verden.
Kinesisk medicin er meget good.E.G. Hot Komprimer Terapi for nyresygdom, Akupunktur for nyresygdom, Medicated Bath for nyresygdom og Foot Bath for nyresygdom
Ved inspektion, kunne vi kender den slags immunkomplekser og antistofferne, antigener i kroppen, og deres mængder og steder, etc, som alle forhold kan opdages tydeligt gennem vores udstyr.
Efter vi får en klar viden om tilstanden af ​​patienterne med lupus nefritis, så vi gennemføre det næste skridt behandling --- Immune Clearance.
Formålet med Immun Clearance er at rydde alle disse immunkomplekser, antistoffer, antigener og andre giftstoffer i blodet ud af kroppen, og de specifikke foranstaltninger, der anvendes til Immun Clearance omfatter dialyse, immunoadsorption, plasmaferese og andre relaterede blod rensningsteknologi.
Så næste skridt anvendte Immune Block, som kunne blokere op over-reaktive immune inflammatoriske reaktioner, der opstår i nyrerne forårsaget af disse immunkomplekser. Kun de immunreaktioner inhiberes effektivt, nyrerne ikke igen beskadiget.
Efter at vi træder ind i behandlingen fase. På dette stadium, Micro-kinesisk medicin osmose spiller en central rolle i at fjerne de immunkomplekser i nyrerne samt i reparation disse beskadigede nyre celler. Samtidig, Immunterapi teknologi er nyttig i genopbygningen patienternes immunforsvar.

Nu jeg gætter du måske ved denne nyeste behandling for Lupus nefritis. Jeg håber, vi kunne tilbyde dig hjælp, hvis du har brug for.

没有评论:

发表评论