2016年4月24日星期日

Anæmi af nyresygdom


Anæmi er en typisk symptom på patient med nyresygdom især i fremskredent stadium af nyresygdom. Sædvanligvis fra ansigtet som ser blodløs og sort, kan vi få en konklusion, at patienter med nyresygdom allerede har haft blodmangel. Hvorfor anæmi vist? Det kan opdeles i to typer af sager generelt.
For det første er dannelsen af ​​røde blodlegemer falder. Fordi nyrefunktionen er beskadiget, vil EPO i nyresygdom producere mindre, hvilket fører til anæmi.
For det andet er i den sene fase af nyresygdom, en masse giftige materialer akkumulerer, hvilket fører til skader på de røde blodlegemer og hæmningen af ​​hæmatopoietisk funktion er også beskadiget. Forkortet levetid af røde blodlegemer fører til anemia- Anæmi og nyresygdom CKD Kombineret med svær kronisk anæmi og Diabetes
Finde ud af årsagen anæmi kommer i væren, næste skal vi træffe effektive foranstaltninger på én gang. Som vi har nævnt ovenfor, patienter med nyresygdom har anæmi skyldes de beskadigede celler og så mange giftige stoffer i blodet. Derfor bør vi reparere celler og har blod purification.And der er mange oplysninger om behandling: Hot Komprimer terapi for nyresygdom, Akupunktur for nyresygdom, Foot Bath for nyresygdom og urtemedicin Treats nyresygdom
I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, bruger vi seks-trins immunterapi, der kan opnå effekten. Blandt immunterapi, er Micro-kinesisk medicin indvindes fra naturen, den vigtigste recept er naturlige urter, som ikke har nogen bivirkninger, og indeholder elementer, der kan reparere de beskadigede iboende celler og kan også øge immune evne. Desuden er det påføres gennem osmose, hvilket betyder, at det ikke vil føre til dårlig appetit og kvalme til den ikke indtages oralt. Hvad mere er, sammenlignet med traditionel kinesisk medicin, er det effektivt for udelader mange skridt såsom at smadre og kogende og så videre.
På den anden side, kan Immunterapi i immunterapi også spille vigtig rolle. Efter injiceres i patientens krop, vil Immunterapi også reparere de beskadigede celler og øge immunitet på samme tid, som lindre renal anæmi samt. Normalt, hvis nødvendigt, før det, patienterne kan også tage blod rensning såsom blod filtrering, blod perfusion, plasma forandring, og så videre, som kan give et renere indre miljø til behandling af immunterapi.

Ovennævnte er primært om, hvordan til at behandle anæmi af nyresygdom ved hjælp af immunterapi. For mere information, kontakt os venligst online eller email os.

没有评论:

发表评论