2016年4月14日星期四

Kost behandling for kronisk Nefritis


The Diet Behandling for kronisk Nefritis
1. Protein indtag
Absorptionen mængde protein bestemmes ved den beskadigede grad af nyrefunktionen. Hvis patienter har lidt af sygdommen i lang tid, og nyrefunktionen er blevet beskadiget alvorligt, er der ingen grund til at begrænse protein strengt.
Protein indtagelse af ikke mere end 1 g / kg per dag, med protein af høj kvalitet tegner sig for mere end 50%, vil være passende. For patienter med azotæmi, bør de begrænse proteinindtag ifølge sygdom tilstand.
2. Begræns natrium indtag
Patienter med ødem og forhøjet blodtryk bør begrænse saltindtag, og 2 ~ 3 g / d vil være egnet. For patienter med alvorlig ødem, bør beløbet være under 2 g / d. Og saltfri diæt anbefales, hvis muligt. Samtidig bør kontrollen af ​​kalemia og natrium niveau være noget af regelmæssig. Dette skyldes langsigtet lav-salt eller saltfri diæt have mulighed for at forårsage natrium underskud.
3. Termisk indtag Energi
Behandlingen af ​​kronisk Nefritis er en af ​​lang sigt og den termiske energiforsyning bør være nok til at opfylde behovet for grundlæggende aktivitet. Mens patienter er begrænset med protein indtag, kulhydrat og fedt bliver de vigtigste kilder til varme energi. Patienterne kan tage 0,15 ~ 0.17MJ (35-40kcal) / kg per dag eller 9,21 ~ 10.88MJ (2200 ~ 2600kcal) / d.
4. mineral og vitamin indtagelse
Den daglige indtagelse af natrium er baseret på niveauet af ødem og forhøjet blodtryk. Patienterne skal forsynes med nok vitaminer, og der bør lægges særlig vægt på påfyldning vitamin A, B, C og folinsyre. Patienter med anæmi bør genopbygge vitamin B, jern og folinsyre, og fødevarer som dyrets lever og abodominal organer, grønne grøntsager er gode kilder for disse stoffer.

Hvis Kronisk nefritis forværrer hurtigt, vi nødt til at følge med kost principper som for akut Nefritis; Hvis patienter med en masse proteinuri, vil vi følge med kost princippet nefrotisk syndrom. I et ord, for Kronisk nefritis patienter, princippet kosten bør nøje blive inosculated med sygdommen betingelsen for at fremme en stabil og hurtig genopretning.

没有评论:

发表评论