2016年4月16日星期六

Kronisk nyresygdom og immunterapi


Kronisk nyresygdom er sygdom i immun, den grundlæggende behandling, som er immunetherapy. For at forklare det tydeligt, planlægger vi at begynde med flere hyppige stillede spørgsmål.
1. Hvad er nyresygdom?
Nyresygdom henviser til en serie af læsion i nyren, som er forårsaget af tab af renale iboende celler og væv.
2. Hvad forårsagede nyresygdom?
Omkring 95% af nyresygdom er forårsaget af unormal immunfunktion. Så vi kan sige grunden kronisk nyresygdom bliver til noget skyldes forstyrrelse af immunfunktion i kroppen.
3. Hvad er betingelsen for menneskelige krop, når vi er sunde?
For at forklare dette spørgsmål klart, for det første, skal vi finde ud af følgende begreber eller definitioner.
Den første: hvad er immun?
Immune betyder, at organisk kroppen forsøger at slippe af invasionen, når de patologiske stoffer uden invaderer den organiske krop.
Den anden: hvad er immun evne?
Immun evne er en slags evne, som kan hjælpe os med at holde sund og forhindre os i at blive beskadiget.
Den tredje: Hvad er immunforsvaret?
Immunfunktion betyder, hvilke roller immunforsvaret evne afspilles, når den forsikrer sund tilstand af det menneskelige legeme.
Den sidste: hvad er normal immun?
Normal immun syImmunotherapy betyder alt nettet, som er angivet, når immunfunktionerne spiller roller for at sikre den menneskelige krop er i sund eller normal tilstand.
4. Hvordan de normale immunforsvar spille roller?
Normal immun er medfødt, som vi også kan sige iboende én. Alle har et normalt immun, som kan hjælpe os langt fra sygdom. Endvidere at sikre dets sikkerhed, vi menneskelige krop har også en ekstra. Reservehjulet kan opdeles i to dele. Den ene er komplementaktivering og den anden er adaptive immune.
Det, vi skal finde ud af er, at den iboende immun er meget stærk, og kun når den iboende immun er beskadiget, vil det overskydende immun begynder at arbejde. Når den indre immun er normal, vil ekstra have været i hvile hele tiden.
Den medfødte immun spiller roller ved den store mængde af immunceller, som kan opdeles i to dele: en kaldes phagocyt og den anden kaldes killer celle.
Funktionen af ​​fagocyt er, at det kan sluge de patologiske stoffer i blod og væv. Dræberceller kan dræbe celler, som er inficeret med bakterier, og de kan også dræbe tumorceller. Derudover kan de også bryde de store patologiske stoffer, som kan hjælpe fagocytten svale.
De samarbejder med hinanden, som kan rydde de patologiske stoffer i blodet og cellerne og sikrer fuldstændig rent blod og væv.
Forbindelserne mellem fagocyt og dræberceller.
Ifølge kerne, kan fagocyt opdeles i mononukleære fagocytter celle og apocyte. Opgaverne for dem er forskellige.
Ifølge de forskellige opgaver, kan mononukleære fagocytsystem celle deles i mononukleær celle og makrofag.
Vi bør huske deres ligheder og forskelle.
Lighederne mellem dem er som følger:
Det første er de begge fra græskar.
For det andet, de begge har en kerne.
For det tredje kan de begge sluge patologiske stoffer.
Deres ligheder er som følger:
For det første, formen af ​​mononukleære celle er rund, mens formen af ​​makrofag er robust.
For det andet mononukleære celle kun findes i blodet, mens makrofager findes i alle former for væv.
I forskellige væv, kan makrofag spille forskellige funktioner. For eksempel i leveren, vi kalder dem Kupffer-celle. I hjernevæv, kalder vi det microgliacyte. I lunge, milt og Pancrease, det har forskellige navne samt.
Multinukleære sluge celler kan inddeles i tre typer efter deres funktion.
Den ene er Eosnophils, som bruges til at sluge den sure farvestof, forhindre infektion af parasitten, og deltage i adaptive immunrespons.
Den anden er basofiler, som bruges til at sluge basisk farvestof, og deltage i den allergiske reaktion af adaptive immunrespons.
Den tredje er neutrofil, som bruges til at sluge bakterier og andre patogene mikroorganisme.
De ovennævnte to slags celler samarbejder med hinanden godt, som danner enorme svale syImmunotherapy og vedligeholder cleaness af blod, væv, og lymfe syImmunotherapy.
Funktionen af ​​dræberceller.

Som vi har nævnt ovenfor, i de iboende celler, der er også nogle dræberceller, der eksisterer som partner i fagocyt. Disse dræberceller ikke kun eksisterer i blodet, men også eksistere i væv. Den vigtigste funktion af killer celle er at skelne og dræbe celler, som er blevet inficeret, dræbe tumorceller og større patologiske stoffer. Derefter vil fagocyt sluge dem.

没有评论:

发表评论