2016年4月25日星期一

Behandle anæmi ved kronisk nyresygdom (CKD)

Anæmi er et almindeligt symptom som kronisk nyresygdom udvikler især når det udvikler sig til fremskredent stadium, som ledsages af lidt urin, proteinuri, hæmaturi, forhøjet blodtryk og så videre. Når patienter lider af blodmangel, de normalt ser bleg.
Hvorfor anæmi vises i fremskredent stadium? Nyre har funktion generere EPO. Men i kronisk nyresygdom trin er nyrefunktionen beskadiges, så genereringen af ​​EPO påvirkes, og dermed forårsager reduktion af røde blodlegemer og i dette tilfælde, anæmi kommer i stand.
På den anden side, nyre har en funktion af filtrering toksiner. Da funktionen af ​​nyrerne er beskadiget, vil der være flere toksiner, der akkumuleres i nyren. Sådanne toksiske materialer kan skade røde blodlegemer, hvilket forårsager anæmi samt.
Hvordan til at behandle eller løse anæmi - Nyresvigt med svær anæmi eller Anæmi og nyresygdom? Som vi har nævnt ovenfor, er anæmi forårsaget af beskadigelse af nyrefunktion eller beskadigelse af renale iboende celler. Så vi bør behandle fra dette og reparere beskadigede iboende celler. På den anden side bør vi også fjerne de toksiner i blodet og lindre anæmi. Så hvordan man behandler Trin 4 nyresygdom med anæmi og anæmi og fase 3 kronisk nyresygdom
I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, har vi immune clearance, hvor trin, er mange blod rensning techs påført såsom blod dialyse, blod filtrering, blod perfusion og plasma udveksling, etc. Nogle af disse vil blive anvendt på grundlag af kronisk nyresygdom patienternes specifikke tilstand. Efter dette, er et renere miljø skabt, hvilket også forhindrer yderligere skader af røde blodlegemer, og dermed lindre anæmi sidst.
På den anden side, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy anvendes, hvilket indvindes fra naturen, den vigtigste recept er naturlige urter, som har ingen bivirkninger. Det indeholder elementer, der kan reparere de beskadigede iboende celler og kan også øge immune evne. Desuden er det påføres gennem osmose, hvilket betyder, at det ikke vil føre til dårlig appetit og kvalme til den ikke indtages oralt.

Sidst men ikke mindst, på nuværende tidspunkt, både immune clearance såsom blod oprensning og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en del af immunterapi i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, som kan opdeles i 6 trin såsom immun diagnose, immune clearance, immun hæmning, immun tolerance, immunregulering og immunbeskyttelse. Yderligere oplysninger om, hvordan man behandler blodmangel ved kronisk nyresygdom, bedes du kontakte os online eller efterlade en besked.

没有评论:

发表评论