2016年4月24日星期日

Kan Dialyse Cure kronisk nyresygdom (CKD)


Kan dialyse helbrede kronisk nyresygdom (CKD)? I mange lande, hvor serumkreatinin er mere end 445 pmol / l, kroniske patienter nyresygdom er foreslået for at tage dialyse, for serumkreatinin er en slags stofskifte produkter og giftigt, hvilket vil skade kroppen, hvis ikke ryddet væk i tide.
Grunden kreatinin ikke kan udledes, er, at der er skader i de renale iboende celler, som forårsager skade i den renale struktur og nyrefunktionen senere tilsvarende. Så fra ovenstående, kan vi få en konklusion, at når serumkreatinin er høj - Høj kreatininniveau, skal der være skader i nyrerne. Kan Stage 5 nyresvigt blive helbredt ved Dialyse
Dog kan dialyse ikke helbrede nyresygdom, og det er kun betragtes som en assistent metode, og grundene er som følger:
1. Dialyse kan fjerne de små molekyler såsom kreatinin, urinstof syre, blod urea syre og så videre, clearance, som ikke er fuldstændig. Når nyre er beskadiget, er der også mellemledere molekyler og store molekyler, som skulle have været ryddet væk. Dialyse kan ikke gøre det, og vi bør gøre brug af andre blod rensningsmetoder såsom blod filtrering, blod perfusion, plasma udveksling. Især plasma udveksling er nødvendig i de fleste af tid for de fleste nyresygdomme er forårsaget af immun problem og plasma kan hjælpe aflade immunkomplekset.
2. For det andet, lang tid dialyse og ingen reparation behandling vil gøre patienter med kronisk nyresygdom (CKD) glip af den bedste mulighed for at tage effektiv behandling. Er det muligt at helbrede nyresygdom og Stop Dialyse er der nogen naturlig behandling for at helbrede nyresvigt
Som vi tidligere nævnt har der været skader i nyrerne. Hvis vi ikke stoppe det, vil det udvikle til der har været utilstrækkelig blod og ilt, og der har været immune kompleks deponering. Forsinke behandlingen vil gøre tilstanden forværres og kronisk nyresygdom (CKD) patienter kan udvikle sig til den sidste etape uræmi, i hvilket tilfælde vil behandlingen blive vanskeligere.

Dialyse kan ikke helbrede kronisk nyresygdom (CKD) (Hvad er Natural Cure for nyresvigt) fundamentalt. Hvad skal patienter med kronisk nyresygdom (CKD) så gøre? Vi vil gerne anbefale en bedre terapi kaldet immunterapi i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, Kina. Denne terapi kan opdeles i 6 trin såsom immun diagnose, immune clearance, immun hæmning, immuntolerance, immunregulering og immunbeskyttelse. Immune clearance omfatter blod dialyse, plasmaferese og så videre. I immun justering og immune beskyttelse scenen, er kinesisk medicin og vestlig medicin anvendes, som kan reparere de beskadigede iboende celler og genopbygge nyrefunktionen på samme tid.

没有评论:

发表评论