2016年4月20日星期三

Hvordan man undgår dialyse for kronisk nyresygdom (CKD) patienter


Som vi alle ved, kronisk nyresygdom (CKD) er en nyresygdom, som udvikler sig gradvist. Når patienter med kronisk nyresygdom (CKD) gik ind i fjerde fase eller tredje fase, især efter de gik ind i fase af nyresvigt, vil nyrefunktionen falde alvorligt. Så patienter kan have at gøre dialyse, så de kan bevare deres liv. For patienter, der allerede har haft dialyse, de fleste dem ved ikke, om de kan stoppe eller hvordan man undgår dialyse, samtidig, dette spørgsmål er også bekymret mange kronisk nyresygdom (CKD) patienter. Her har jeg nogle ord til at dele med dig. Jeg håber, de er nogle hjælp for dig at træffe et valg.
For det første vil jeg påpege, at dialysen ikke selv kan behandle nyresygdom, det bare hjælper dig med at rense de giftstoffer i blodet midlertidig, men kan ikke hjælpe dig forny din nyrefunktion. Hvis din nyrefunktion ikke kan repareres, efter dialyse, vil der være nye toksiner produceret i blodet. Så der er en anden berørt mange patienter problem, som er, om det er at stoppe dialyse efter at de har haft dialyse. Her vil jeg vise mine personlige meninger.
Faktisk dialyse er ikke en behandling for nyresygdom. For spørgsmål om kronisk nyresygdom (CKD) patienter kan undgå dialyse eller stoppe dialyse, det afhænger af, hvordan din nyrefunktion er. Så efter du dialysebehandling, hvis du også vedtage nogle foranstaltninger for at forny din nyrefunktion og det effektivt har også effekter, kan du undgå og stoppe dialyse, betyder det noget af din nyrefunktion kan arbejde, så du ikke behøver dialyse for at rense ud toksiner i blodet. Nu har vi at løse dette problem for at besvare spørgsmålet om, hvorvidt vi kan undgå dialyse eller not.Can nyresvigt Patient Undgå Dialyse og hvor meget nyrefunktionen at undgå Dialyse

I patienternes nyre, er der tre typer af celler, der er beskadigede celler, at være beskadigede celler og gode celler. Så er der to måder for os at forny funktionen af ​​nyrerne. På den ene side kan vi reparere de beskadigede celler. På den anden side, kan vi transplantere nye celler, som kan stedet for de iboende celler i nyren. Hvis din nyre kan fungere godt, kan du undgå dialyse eller stoppe dialyse. Her vil jeg dele nye nyeste behandling i vores hospital. Det er immunterapi. Dette er en ny resultat i medicinske verden, som kombinerer fordelene ved traditionel kinesisk medicin og Immunotherapy.Traditional kinesisk medicin: Akupunktur for CKD Vi smadrede den traditionelle kinesiske medicin og sætte pulver af dem direkte på huden gennem ultralyd nå de beskadigede celler, således at medicin kan arbejde mere effektivt. Som vi alle ved, kan traditionel kinesisk medicin hjælpe med at reparere de beskadigede celler i nyren. Så du er mest tilbøjelige til at undgå eller stoppe dialyse efter at have medicinen. Hvad mere er, companied med traditionel kinesisk medicin, vi også har avancerede tekniske immunterapi. De nye celler i kroppen kan arbejde i stedet for nogle beskadigede celler. På denne måde kan du undgå dialyse eller stoppe dialyse.

没有评论:

发表评论