2016年4月22日星期五

Trin 4 kronisk nyresygdom (CKD) Behandling


CKD, eller kronisk nyresygdom er klassificeret i de fem faser baseret på gloemrular filtrationshastighed (GFR). Her vil jeg introducere fase 4 nyresygdom.
I fase 4 kronisk nyresygdom (CKD), nyrerne er dårligt beskadiget med GFR er kun 15-30ml / min. På dette tidspunkt, er der mange symptomer, herunder alvorlig hævelse, vandladning ændringer, dårlig appetit, eller søvnproblemer osv
På nuværende tidspunkt på grund af nyrefunktionen falder, vil de affaldsstoffer og toksiner ophobes i blodet, som forårsager en tilstand kendt som "Uræmi". I fase 4 kronisk nyresygdom (CKD), en person er tilbøjelige til at udvikle komplikationer såsom forhøjet blodtryk, anæmi, hjertesygdomme og andre hjerte-kar diseases.Hot Komprimer terapi for nyresygdom Akupunktur for nyresygdom fodbad for nyresygdom
Så er meget presserende behov behandling for fase 4 kronisk nyresygdom (CKD), således at lindre disse symptomer og komplikationer forårsaget af denne sygdom.
Traditionel behandling, især vestlige behandling beror kun på dialyse eller nyretransplantation, helt sikkert, disse behandlinger er effektive i at spare og forlænge patienternes liv, men begge har deres karakteristiske problemer, såsom komplikation, dyre omkostninger mv
Folk er ikke tilfredse med de to behandlingsgrupper ovennævnte metoder, så læger og patienter er vedholdende forsøger at finde en bedre løsning for fase 4 kronisk nyresygdom (CKD).
Baseret på denne omstændighed, foreslår vi Immunterapi, og det er fokus på ikke kun symptomerne eller komplikationer, men det hovedsageligt fokuserer på erstatning af beskadigede nyrer samt om genoprettelse af nyrefunktion.

Du kan være i stand til at slippe af dialyse, som ofte er nødvendig i den fase 4 kronisk nyresygdom (CKD), og også kan din nyrefunktion gradvist genvundet til en vis grad. Hvis du er nu i fase 4 kronisk nyresygdom (CKD), du sikkert vil drage fordel af denne behandling.

没有评论:

发表评论