2016年4月20日星期三

Renal parenkymsygdom og dens behandling


Måske mange af os har ikke hørt om Renal parenkymsygdom, bestemt hverken kender behandling for det. Denne artikel vil guide dig til at kende alle disse ting.
Nyreparenkym består af renale nefroner og indsamling kanaler. Nefroner er den essentielle struktur og den funktionelle enhed af nyrer og hver person har om mere end en million nefroner i vores nyrer. Nefroner indeholder glomeruli, som spiller den funktion at filtrere affald fra blodet. Vi kan se, at renal parenkym spiller en vigtig rolle i nyrerne.
Renal parenkymsygdom, som navnet antyder, betyder den renale parenkym har fået noget forkert eller lidt sygdomme. Dag mange mennesker lider af de renale parenchymale sygdomme, når cellerne af nefroner er beskadiget.
Autoimmune lidelser, medicinske problemer eller forhindringer er alle bidrager til den renale parenkymsygdom. Endvidere kunne renal parenkymsygdom synes på grund af de skader af renal fem iboende cells.Stem Cell Therapy for Renal parenkymsygdom
Da de behandlinger af renale parenkymale sygdomme, der er mange behandlinger og medicin, generelt er der tre metoder her --- hormonbehandling, kostændringer og homøopati behandling. Behandlingen af ​​denne sygdom varierer i henhold til patienternes særlige betingelser.
Her i vores hospital, gennem kombinationen af ​​immunologi og cytologi, foreslår vi en ny løsning for sygdommen af ​​renal parenkymsygdom ---. Forslaget af denne nye behandling er baseret på princippet om immunterapi behandling Den helbredende virkning af Stem Cell Therapy på Renal parenkymsygdom
Princippet om immunterapi kan sammenfattes på denne måde. Kontrollere infektionen og inhiberer de aktive inflammatoriske reaktioner og derefter fjerne toksiner og affald i kroppen.

Ifølge dette princip, foreslår vi Immunterapi. Det første skridt er at give patienterne en grundig inspektion, hvorved vi kunne klart forstå tilstanden af ​​patienternes sygdom. Efter det første trin i inspektion, vi giver dem immune clearance for at rydde alle de toksiner og affald i kroppen. Og så vil immunbeskyttelsen og immun erstatning gives for at behandle godt denne sygdom. Håb for dine mere forespørgsler.

没有评论:

发表评论