2016年4月17日星期日

Hæmaturi i polycystisk nyresygdom


Hvorfor patienter med polycystisk nyresygdom har symptom på hæmaturi i klinikken? Faktisk hæmaturi er en typisk og klinisk symptom for PKD patienter. Og generelt, når patienterne fundet deres urin ser rødt som vand, hvor kød vaskes, de bliver nervøse og får besked på at have hæmaturi. Faktisk kaldes dette brutto hæmaturi og der er også den anden form for hæmaturi som kaldes mikroskopisk hæmaturi. I klinikken, kan vi ikke skelne det og kun med hjælp af mikroskop, kan vi finde, at der er flere end tre røde blodlegemer i urinen hos patienter med polycystisk nyresygdom. Og generelt, brutto hæmaturi er mere alvorlig end mikroskopisk haematuria.Polycystic nyresygdom (PKD) Symptomer Behandling for PKD Patient, der altid har Anæmi Hvor kritiske er blod i urinen i sag af Polycystisk Nyrer
Fra sidste afsnit, kan vi finde ud af, at hæmaturi er en karakteristisk tegn for polycystisk nyresygdom patienter. Hvorfor hæmaturi blive til? Som bekendt PKD Meads at der er mange cyster i nyren, når fosteret kommer i stand. Med tiden forbi, vil cyster vokse op og begynder at presse de omgivende renale iboende celler. Ved nedsat glomeruli, der er en filtreringsmembran, som kan filtrere små molekyler, såsom creatinin, som også er den toksin, der skal udledes. Men når den renale glomerulære filtration membran er beskadiget, nogle større molekyler, såsom røde blodlegemer vil også sive ud, hvilket forårsager hæmaturi. Lang tid hæmaturi kan føre til mange komplikationer som blodmangel, og så videre.
Så realisere den skade, det vil medføre, bør vi træffe effektive behandlingsmuligheder foranstaltninger til at behandle det for bevidsthed er det første skridt i retning af løsning. Som for behandling, er polycystisk nyresygdom patienter anbefales kraftigt immunterapi, som også er den karakteristiske behandling i Shijiazhuang nyresygdom hospital. Denne immunterapi er en kombination af kinesisk medicin, Immunterapi samt vestlig medicin, som kan opdeles i 6 trin: diagnosticering, immun hæmmende, immuntolerance, immunregulering, immunbeskyttelsen, og immun clearance. I hele behandlingen, vi hjælper polycystisk nyresygdom patienter genvinde ved hjælp af avancerede vestlige medicin, Micro-kinesisk medicin samt indsprøjtning af Immunterapi som Immunterapi gratis i gebyr.

Og vi mente, at med hjælp af denne immunterapi, kan vi mindske hæmaturi evigt. For mere information, kontakt os venligst eller email os, og vi er glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论