2015年11月5日星期四

Selv- pleje i hjemmet for mennesker med kronisk nyresygdom (CKD)

Selv- pleje i hjemmet for mennesker med kronisk nyresygdom (CKD)
Kronisk nyresygdom (CKD) er en genstridig sygdom, der har behov for både medicinsk behandling og egenomsorg i hjemmet. Medicinsk behandling udføres af læger til nyresygdom, og derefter hvad betyder egenomsorg omfatter for mennesker med CKD?
Normalt egenomsorg i hjemmet omfatter to aspekter, der henviser til kosten vane og levende vane.
Kosten Vækst: der er flere vigtige kosten regler, du kan følge for at hjælpe bremse udviklingen af ​​kronisk nyresygdom (CKD), og mindske sandsynligheden for komplikationer.
★ begrænsning af proteinindtag: Som for meget protein vil forværre kronisk nyresygdom (CKD), så du bør undgå at indtage for meget af dem (det specifikke proteinindtag er relateret med din kropsvægt). Desuden omkring tres procent af protein indtages, bør være af høj kvalitet protein, som primært findes i fisk, æggehvide, magert kød og mælk. (Hvis du ønsker at kende den specifikke volumen af ​​protein indeholdt i dem, kan du konsultere vores konsulent online)
★ Salt begrænsning: Normalt fire til seks gram salt om dagen er passende for mennesker der lider af kronisk nyresygdom (CKD). Salt er rig på natrium og hvoraf mange vil give anledning til eller forværres hævelse. Udover, salt restriktion også kan bidrage til at kontrollere højt blodtryk.
★ Væskeindtag: Hvis du har en alvorlig hævelse, kan din læge bede dig om at drikke mindre vand som for meget vand vil øge byrden af ​​dine nyrer.
★ Kalium begrænsning: Beskadigede nyrer ikke er stærke nok til at udskille den overdrevne kalium, så begrænser indtagelsen af ​​kalium er også nødvendig. Desuden kan høje niveau af kalium i blodet forårsager unormal hjerterytme. Almindelige fødevarer, der er høj i kalium omfatter bananer, appelsiner, nødder og kartofler.
★ Begrænsning af fosfor indtag: Faldende fosfor indtag kan anbefales at beskytte din knogle. Eksempler på fødevarer med højt fosfor omfatter æg, bønner, cola drinks og mejeriprodukter products.Treatment Indstillinger for fase 4 kronisk nyresygdom (CKD) Er Trin 4 CKD (kronisk nyresygdom) helbredes
Levevaner: Usunde levevaner ikke blot er en af ​​årsagerne til kronisk nyresygdom (CKD), men også forårsage forværring af nyreskader. Derfor sparke af disse dårlige vaner er af stor betydning.
★ ryge og drikke alkohol forringes kronisk nyresygdom (CKD), så hvis du har disse usunde vaner, så prøv at holde op dem så hurtigt som muligt.
★ Du må ikke tage medicin henkastet. Noget medicin kan være giftige for nyrerne og kan være nødvendigt at undgås eller gives i justerede doser. Blandt over-the-counter medicin, nogle af dem skal undgås eller bruges med retningen af ​​læger. (Hvis du ikke ved, om nogle lægemidler er giftige, så kan du konsultere vores konsulent online)

Bortset fra ovennævnte flere punkter, indeholder egenomsorg også bedre kontrol over de komplikationer eller primær sygdom af kronisk nyresygdom (CKD), som også vil være til gavn for din opsving. Hvis der er nogen uklare, så kan du e-mail til mig

没有评论:

发表评论