2015年11月1日星期日

KAN kronisk nyresygdom PATIENTER drikke mælk

Kan kronisk nyresygdom patienter drikke mælk? Mælk indeholder væsentlige og en række aminosyrer, og mængden er også nok. Hertil kommer, at strukturen af ​​protein er meget lig den for mennesker, hvilket betyder, at ernæring er let at blive absorberet. Så det er godt for kronisk nyresygdom patienter til at have nogle mælk, som indeholder god kvalitet protein. Eksperter opsummerede fordele, hvis patienter med kronisk nyresygdom patienter drikker mælk.
For det første i processen med kronisk nyresygdom, kan patienter lider af forstyrrelse af calcium og fosfor. Men i mælk, er andelen af ​​calcium og fosfor er korrekt, som kan hjælpe justere lidelse hos patienter med kronisk Nyre Disease.What er effekten af ​​laktose mælk på CKD patienter
For det andet, i mælk, der ikke er nok mælkesukker, hvilket betyder, at selv patienter med Diabetic Nephropathy kan have en pose pr day.What slags mælk kan dialysepatientgruppen Drink
For det tredje kulhydrat i mælk er mælkesukker, som kan justere mavesyre, fremme bevægelsen af ​​maven og tarmen og udskillelsen af ​​glandula fordøjelsessystemet. Desuden kan mælkesukker fremme absorptionen af ​​calcium.
For det fjerde, fedtet i mælken indeholder meget energi, som også er let at blive absorberet. Hvad mere er, kan ofte konsummælk også gøre godt for huden, og lindre tørhed og visne hår forårsaget af kronisk Nyre Disease.Milk substitutioner for nyresygdom og diabetes
Udover mælk, hvilke andre fødevarer bør patienter med kronisk nyresygdom opmærksomme på? Akupunktur for nyresygdom fytoterapi Behandler nyresygdom
For det første bør patienter med kronisk nyresygdom ikke tage i fødevarer rige på salt. For patienter med kronisk nyresygdom, kan de ikke aflade urinen godt. På dette tidspunkt, hvis de har for meget vand, vil deres ødem blive mere alvorlig og blodvolumen vil stige. Begge af dem kan føre til hjertesvigt. I et ord, bør patienter med kronisk nyresygdom holde lav salt kost.
For det andet bør patienter med kronisk nyresygdom undgå krydret krydderi såsom peber, sennep, sort peber, og så videre.
For det tredje bør kronisk nyresygdom patienter med forhøjet trykfoden og anæmi begrænse indtagelsen af ​​fedt, for fedt kan forværre åreforkalkning og inhiberer funktionen af ​​fremstilling blod.

Sidst men ikke mindst bør kronisk nyresygdom patienter begrænse planteprotein når det er nødvendigt. Det er fordi planteprotein kan producere mere kvælstof, som kan bringe mere byrde til nyren.

没有评论:

发表评论