2015年11月14日星期六

Kost af patienter med forhøjet kreatinin

Fødevarer er stadig til stede i vores daglige liv, og de er grundlaget for vores overlevelse. Men ikke alle fødevarer er godt for vores helbred, så vi bør begrænse indtagelsen af ​​visse fødevarer. For patienter med kronisk nyresygdom (CKD), bør deres kost begrænses mere.
Patienter med kronisk nyresygdom (CKD) normalt har forhøjede kreatinin. Kreatinin er metabolin af muskler i vores krop, og det er normalt udskilles gennem glomeruli. Glomerulus har filtrering funktion, som kan hjælpe os med at udskille for meget vand, elektrolyt, og giftige stoffer. På grund af nyreskade, kan kreatinin ikke filtreres ud, hvilket forårsager akkumulering af det i vores krop. Opvarmning af kreatinin kan medføre skader på vores andre organer. Derfor, for at reducere ophobning af det, bør patienter med forhøjet kreatinin betale meget mere opmærksomme på deres diet.Herbal Behandling for diabetes, hjertesygdomme og kreatinin 4.9 Hvad hvis serumkreatinin 4.6 og eGFR 23
★ Fødevarer, der er rigelige i fosfor bør ikke spises for meget af patienter med forhøjet kreatinin (High kreatinin). Disse fødevarer omfatter akvatiske produkt, plukke, tørret frugt og æggeblomme. Akvatiske produkter omfatter fisk, rejer, tang, nori, og blæksprutter. Tørrede frugter omfatter Vicia faba, melon frø, og sesam og så videre. ★ patienter med forhøjet kreatinin bør ikke lov til at spise fed mad, og de bør tage let kost som deres knytnæve valg. Når de er madlavning, i stedet for at sætte animalsk olie, kan de tage plante olie, som ikke indeholder eller er fattige i mættede fedtsyrer acid.How Bad er Kreatinin Level 3.03
★ Høj protein fødevarer bør forbydes for patienter med forhøjet kreatinin (Hvordan man kan reducere højt Kreatinin i blodet). Indtaget af protein bør kontrolleres under tyve gram om dagen og i mellemtiden, bør disse protein indtages af patienterne være høj kvalitet protein.

★ Indtagelse af salt bør begrænses. I deres daglige liv, bør salt mad såsom forskellige pickles ikke tilladt for patienter med forhøjet kreatinin. Desuden, hvis patienter har alvorlige hævelse og forhøjet blodtryk, bør de vedtage saltfri diæt.

没有评论:

发表评论