2015年11月10日星期二

Sådan beskytter den resterende nyrefunktion

For patienter med kronisk nyresygdom, selv inddrive nyrefunktion de har mistet er roden løsning til at slippe af med nyresygdom, beskytte resterende nyrefunktion også kan undværes til inddrivelsesproceduren. Så ved du, hvordan man kan beskytte de resterende nyrefunktion?
Først og fremmest, hvis din nyresygdom er sekundær sygdom, derefter behandle den primære sygdom er den knytnæve ting du skal gøre. Med forskellige årsager, forskellige former for kronisk nyresygdom udvikler sig forskelligt. For eksempel Diabetisk nefropati har en hurtig udvikling i den tidlige fase; men hvis patienterne kan behandle diabetes aktivt eller har en bedre kontrol over blodsukker, så hastigheden for at miste nyrefunktionen vil blive bremset eller endda stoppet. Derfor behandle primær sygdom er roden behandlingsmetode for patienter med sekundær nyresygdom.
For det andet, højt blodtryk er en dominerende faktor, som fremskyndede nyresygdom og især blandt patienter med dialyse. Derfor kontrollerende af forhøjet blodtryk har en stor betydning i foroverbøjet forløbet af kronisk Nyre Disease.Herbal Medicin Behandler nyresygdom varm komprimere terapi for nyresygdom Akupunktur for nyresygdom fodbad for nyresygdom
For det tredje, hvis du er en patient med dialyse, så forhindrer hypotension er også vigtigt. Med utilstrækkelig blodtilførsel, kan de resterende sunde renale iboende celler ikke få nok næringsstoffer, som et resultat, mere og mere renale celler er skader. Med forhøjelsen af ​​beskadigede nyreceller, er nyrefunktionen forringes yderligere. Derved forhindrer forekomsten af ​​hypotension er meget nødvendigt at beskytte resterende nyre function.How man behandler nyresvigt med kinesisk medicin
For det fjerde, at arrangere en fornuftig kost er også vigtigt for patienter, der har kronisk nyresygdom, men uden dialyse. Sund kost er den assisterende behandling i behandling af kronisk nyresygdom. Uden fornuftig kost, selv om sygdommen er kontrolleret, er det let for sygdommen til tilbagefald. Derfor har en fornuftig kost er uundgåelig i at beskytte resterende nyrefunktion.

Faktisk, bortset fra disse, til patient med kronisk nyresygdom, der er en masse af spørgsmål, der kræver opmærksomhed. Patienter med kronisk nyresygdom har nedsat nyrefunktion, og det er svært for dem at få den tilbage, så beskytter resterende nyrefunktion er afgørende for dem. Disse er blot de grundlæggende oplysninger om at beskytte resterende nyrefunktion, hvis du vil vide mere, skal du kontakte vores konsulent online, eller lad besked til mig.

没有评论:

发表评论