2015年11月10日星期二

Konventionel Behandling af kronisk nyresygdom (CKD)

Med det formål at inddrive fra sygdom, patienter med kronisk nyresygdom (CKD) burde tage nogle nyttige foranstaltninger i deres daglige liv. Så kender du de mange mest konventionelle behandlinger af kronisk nyresygdom?
Først og fremmest have en god hvile. Som det væsentlige fysiologiske behov, kan en god hvile bidrage til at reducere energiforbruget og dermed faldende renal metaboliske byrde. Vi kender alle til skyld renal beskyttelse, voksende byrde af vores nyrer er nødvendigt for os, især for dem, der har nyresygdomme.
Den anden er dietotherapy. Patienter med kronisk nyresygdom bør arrangere en rimelig opskrift på baggrund af deres alder, kliniske komplikationer samt GFR (glomerulær filtrationshastighed). De grundlæggende kosten principper for patienter med kronisk nyresygdom er lavt saltindhold, lavt proteinindhold, lavt fosfor, høj varme, høj kvalitet protein og rigtige mængde af mineralske stoffer samt sporstoffer. Generelt bør indtagelse af fosfor være mindre end otte hundrede milligram per dag. Bortset fra disse, bør patienter med forhøjet blodtryk, proteinuri eller alvorlig hævelse begrænse indtagelsen af ​​salt.Chinese Medicines for Pediatric nefrotisk syndrom Relapse Normalt mængden af ​​salt taget af dem arrangerer fra fire til seks gram en day.Where Kan jeg få Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kinesisk medicin til End Leg hævelse med Nyre Problem
Den tredje er behandling af hypertension. Har en bedre kontrol over vores blodtryk kan hjælpe med at beskytte vores nyrer, især gende systoliske blodtryk. For patienter med protein i urinen mindre end et gram om dagen, bør deres blodtryk styres til 130 / 80mmHg og disse med protein i urinen mere end et gram per dag, skal have højt blodtryk ca. 125 / 75mmHg. Den fælles nyttige hypotensor omfatter captopril, Benazepril, Ramipril, Fosinopril og trandolapril og så videre så forth.How man behandler nyresvigt med kinesisk medicin urtemedicin Behandler nyresygdom
Den fjerde ene er forebyggelse af infektion. Infektion kan give anledning til metabolisk forstyrrelse af vand, elektrolyt samt kredsløbssvigt. Hvad mere er, vil alle disse yderligere skade vores nyrer. Derfor er det meget vigtigt for patienter med kronisk nyresygdom forebyggelse af infektion. Desuden bør patienter med kronisk nyresygdom undgå at tage nyre giftige medicin så godt.

Faktisk, de konventionelle behandlinger af patienter med kronisk nyresygdom kan tage i deres daglige liv er mere end disse. Anyway, roden løsning for patienter med kronisk nyresygdom at inddrive er at behandle deres sygdom fundamentalt. Kun på denne måde kan patienterne undgå dialyse og nyretransplantation.

没有评论:

发表评论