2015年11月10日星期二

Er patienter med kronisk nyresygdom tilladt at have kartoffel

Som en af ​​de mest faddish fødevarer rundt om i verden, er kartoffel navngivet som "King of planter" af nogle lande i Europa, Amerika, og Latinamerika. Kartoffel kan tages som basisfødevarer samt datterselskab mad. For nogle mennesker, kartoffel selv kan træde i stedet for ris. Alligevel er der ikke alle de mennesker lov til at tage kartofler, især for patienter med kronisk nyresygdom, der tager af kartoffel bør afhænge af deres sygdom tilstand.
Kartoffel er hovedsageligt fremstillet af stivelse, som er rig på kalium. Kalium i vores krop er hovedsageligt udskilles med urinen gennem nyrerne. Fastholdelse af masser af kalium i vores krop kan give anledning til hyperkaliæmi. Hyperkaliæmi kan medføre døden. For vores raske mennesker, kan vores nyrer hjælpe os fjerne den overdrevne kalium, så det er ikke let for os at have hyperkaliæmi (kronisk nyresygdom og Hyperkaliæmi). Men for patienter, der har mistet næsten deres nyrefunktion, der ikke er andre måder for dem at udskille kalium. Derved er det ikke egnet for dem at indtage for meget kalium. Med andre ord, er kartoffel ikke tilladt at have for dem. Derefter hvilken slags patienter med kronisk nyresygdom kan spise kartofler? Hjem afhjælpe for fase 4 kronisk nyresygdom Er Hawthorn godt for fase 4 CKD patienter
For det første kan patienter med normal vandladning spiser kartoffel frit. Normal vandladning viser, at patienter med kronisk nyresygdom ejer næsten al deres nyrefunktion. I hvert fald kan deres funktion hjælpe dem med at udskille affaldsstoffer og så længe nyrer har filtrering evne, så overdreven kalium kan fjernes for deres krop. Derfor er patienter med normal vandladning lov til at spise potato.Is Det OK at spise kartofler og chokolade med Stage 5 nyresvigt Er Potato Chip gavn for dialysepatient
Som for patienter med oliguri og hyperkaliæmi samt disse, der er i hæmodialyse, bør kartoffel ikke være til rådighed for dem. På grund af den beskadigede nyre funktion, kan deres nyrer ikke spille deres funktion. Som et resultat, for stor indtagelse af kalium vil belaste deres nyrer og forværre deres sygdom.
Men for patienter med hypokaliæmi, eller disse som gennemgår peritonealdialyse, kartoffel bør anbefales. Dialysat indeholder ikke kalium og patienterne vil miste nogle kalium efter hver peritonealdialyse, så patienter med peritonealdialyse er meget tilbøjelige til at have hypokaliæmi. Kartoffel er rigelige på kalium, så for disse mennesker, kan de supplerer kalium ved at tage nogle kartoffel.

Alt i alt, også kartoffel er til rådighed for patienter med kronisk nyresygdom er på grundlag af deres sygdom tilstand.

没有评论:

发表评论