2015年11月20日星期五

Kost Tips til børn med kronisk nyresygdom

Ethvert barn er glad for at spille og spise, hvad han kan lide, bør dog børn med kronisk nyresygdom (CKD) mærke deres kost. Den daglige kost skal betales meget opmærksom på af forældre. Da den primære nefrotisk syndrom er den mest almindelige sygdom i barndommen nyresygdomme, og det påvirkes af oprindelige fysiske tilstand, skal de holde en særlig kost og lægger vægt på kost med mere carefulness.Why purin bør begrænses i en patient med CKD
※ protein.
Kronisk nyresygdom altid fører til tab af protein, så forældrene kan have et spørgsmål: har barnet skal have mad rig på protein? Svaret er nej, fordi højt indtag af protein ikke kan løfte proteinmængden i blod, men også byrden i nyrerne og forringe nyrerne yderligere. Derefter har de brug for at være langt væk fra protein? Svaret er også NEJ, fordi børn ikke kan vokse normalt uden nok protein.List for Fødevarer der er godt for fase 4 CKD Protein Grænser for CKD Stage 4 Patienter
Holde en normal indtagelse af protein er nok. Når nyresygdomme styres godt, vil proteinuri forsvinde gradvist. Hvad skal være bekymret, bør ikke kun være mængden af ​​protein, men også omfatte kvaliteten af ​​protein. Proteinet, at børn med kronisk nyresygdom bør tage i er superfined protein, der hovedsageligt indeholdt i mejeriprodukter, æg, kød, osv
※ Vand og salt.How meget vand skal jeg drikke med fase 4 CKD kinesiske Frugt og grønt forbruges af Fase 4 nyresvigt
Ikke alle børn med kronisk nyresygdom bør begrænse indtagelsen af ​​vand og salt. I perioden akut nyresygdom, især når børnene patienterne har tung ødem, er der allerede for meget vand i deres krop. På dette tidspunkt, hvis de har for meget salt og vand, vil ødemet bliver tungere derefter, hvilket resulterer i uordnet elektrolyt i blod, forhøjet blodtryk, vattersot i lever og endda cerebralt ødem. Derfor bør suppe og drikke undgås, og indtagelse af salt bør begrænses. Generelt bør kronisk nyresygdom (CKD) patienter kontrollere deres saltindtag inden 4g.
Når ødem forsvinder, og blodtrykket er normalt, kan børn patienter holde en normal kost, da børn ikke kan vokse normalt med begrænsning af salt.
※ Fedt.
Kronisk nyresygdom kan vække hyperlipidæmi, så indtag af fedt bør sænkes. For meget fedt i blodet vil ophobes i blodkarrene og føre til cardiovaskulære sygdomme, såsom Blodprop og atherosklerose. Derfor fødevarer med lavt kolesterol er til rådighed, og deres fedtindhold bør være mindre end 30%. Fisk og animalske organer bør undgås.
※ Høj fiber fødevarer.
Steroid er den vigtigste medicin for dem, der har nefrotisk syndrom. Det kan gøre patienterne har en bedre appetit, så børn patienter vil altid ønsker at spise. Spiselige fiber kan absorbere toksiner i kroppen, kombineres med cholesterol og sinke absorptionen af ​​glucose. Derfor er mad med højt fiberindhold, lavt fedtindhold og lav kalorier et godt valg for børn med kronisk nyresygdom.
※ uønsket food.Home bod for fase 4 kronisk nyresygdom
Fødevarer (chokolade, sød, fyret fødevarer, etc.), som kan føre til allergi bør undgås. Primære nyresygdomme er altid relateret til immunitet syImmunotherapy, og i mellemtiden mere end halvdelen af ​​børnene patienter har en anden sygdom vakt af unormal immunitet, såsom allergisk rhinitis, bronkial astma og atopisk dermatitis.
Kost er dagligt, Vi har brug for vide. Men behandlingen er meget meget important.EGHerbal Medicin Treats nyresygdom, varm komprimere terapi for nyresygdom, fodbad for nyresygdom, Medicated bad for nyresygdom og akupunktur for nyresygdom

De er nogle tips til børn med kronisk nyresygdom. Komplikationer, medicin eller speciel diæt vil alle have negativ indflydelse på børnenes patienterne. Derfor, hvis de ønsker at vokse sundt og leve et normalt liv, bør de have en grundlæggende behandling af nyresygdom.

没有评论:

发表评论