2015年11月5日星期四

Foreslået Kost til mennesker med polycystisk nyresygdom

Som en af ​​de fælles kronisk nyresygdom, kan polycystisk nyresygdom forårsage nyresvigt og derefter udlede folks liv. Polycystisk nyresygdom er arvelig sygdom, så på en eller anden måde, er det vanskeligt for os at forhindre dens forekomst. Men ved at tage nogle adoptere foranstaltninger, er det muligt for nogle mennesker til at leve et fuldt liv med deres sygdom. Følgende er de forslag om kost, der kan bidrage til at forsinke udviklingen af ​​polycystisk nyresygdom.
Fødevarer for at undgå
Med polycystisk nyresygdom, i vores daglige liv, bør vi undgå for store mængder af salt, som ikke kun forårsager vores blodtryk stiger, men også forværre hævelse. De fælles fødevarer, der er høj i salt forarbejdede fødevarer, supper, chips, sojasovs og enhver slags lage.
Lider polycystisk nyresygdom, er vi tilbøjelige til at have dehydrering. Derved skulle vi drikke masser af vand, som vil hjælpe os til at undgå dehydrering symptom og samtidig skylle affaldsprodukter. Koffein kan nemt findes i kaffe, chokolade, sort te, hvid te og cola, så i vores daglige liv, bør vi undgå disse.
Selv moderat alkohol ikke er bevist, at forværre den polycystisk nyresygdom, bør overdreven alkohol undgås, da de kan forårsage skader på vores andre organer, som kan producere dårlig indflydelse på vores nyttiggørelse fra polycystisk nyresygdom.
Fødevarer, vi bør spise
Det er almindeligt kendt, at frugt og grøntsager er rig på vitamin som er nødvendige ernæring i vores krop. Desuden vil utilstrækkelig vitamin give anledning til en række abnormiteter i vores krop, så i vores daglige liv, bør vi forsøge at spise mere frisk frugt og grøntsager.
Desuden kan planteprotein med til at sænke blodtrykket og kan bidrage til at bremse væksten i nyre cyster, så hvis vi har polycystisk nyresygdom, er det nødvendigt for os at spise nogle planteprotein.
Adskiller sig fra andre former for kronisk nyresygdom, polycystisk nyresygdom kræver højere niveau af kalium, så spiser fødevarer, der indeholder store mængder af kalium er vigtig. Almindelige fødevarer, der er høj i kalium konkludere papaya, sveske juice, banan, rosiner, mango, pærer, appelsiner, appelsinjuice, cantaloupe melon og honningdug.

Det er de forslag om kost for mennesker med polycystisk nyresygdom, og hvis der er noget uklart, kan du e-mail til mig eller kontakt vores konsulent online.

没有评论:

发表评论