2015年11月1日星期日

Dietary behandling for kronisk nyresygdom (CKD)

Første, kosten principper for patienter med kronisk nyresygdom
Patienter med kronisk nyresygdom (CKD) har brug for at begrænse indtagelsen af ​​følgende fødevarer:
Bønner: ormosia, mung bønner, ærter, sorte sojabønner;
Gluten produkter: gluten, rigatoni, dampet gluten;
Nut: peanut, melon frø, valnød, cashew, abrikoskerneolie;
Er Spise Soursop Frugt hjælpe mennesker med nyreproblemer
Frugt: carambola.Acupuncture for nyresygdom
Den vegetabilske protein er indeholdt i ovenstående fødevarer er af lav fysiologisk titer. Hvis patienterne har symptom på høje serum fosfor bør begrænse indtagelsen af ​​følgende fødevarer: Kan en CKD Patient Spis Bottle Centnergræskar
Mejeriprodukter: yoghurt, syrnet mælk; urtemedicin Behandler nyresygdom
Bønner: ormosia, mung bønner, ærter, sorte sojabønner;
Fuldkorn: lotus frø, job stears, hele hvede produkter, hvedekim;
Indvolde: svinelever, svinekød hjerte, kråse, fødevarer for at undgå for Stage 3 Kroniske nyresvigt Home Retsmidler for trin 3 kronisk nyresygdom
Nødder: peanut, melon frø, valnød, cashew, abrikos kerne, sesam;
Andre: gær pulver, koks, sodavand, kakao, æggeblommer, fisk, æg, svinekød floss, lecithin, pølse, HaWan og så on.Can nyresygdom Patienter Eat Salat
Hvis patienterne har symptom på højt kalium, bør de begrænse indtagelsen af ​​følgende fødevarer: Laver, svampe, soja, tørrede datoer, lilje, banan, appelsin, fersken, grapefrugt, spinat, tonghao, porre, bambusskud, selleri, kartofler, tomater, handline cucumis melo, frugtjuice, frugtsaft, sovs, øl, kylling essensen, kylling bouillon, te, kaffe, pinjekerner, pistacie nødder og så videre, fordi disse fødevarer indeholder meget kalium.
Tilhold betyder ikke, at patienterne ikke kan spise dem, men være opmærksom på indtagelsen beløb. Patienterne kan vælge nogle fødevarer, der indeholder lavt kalium og fosfor, såsom voks centnergraeskar, aromaterapi meloner, guld håndklæde centnergraeskar, agurk, kinakål, pære, æble og ananas, vindruer, og vandmelon og så videre.
Hvis patienternes kalium er lav, kan de vedtage maden: Laver, svampe, soja, tørrede datoer, lilje, banan, appelsin, ferskner, pomelo, spinat, tonghao, porre, bambusskud, selleri, kartofler, tomater, håndline cucumis melo, frugtsaft, frugtsaft, sovs, øl, kylling essens, kylling bouillon, te, kaffe, pinjekerner, pistacie nødder og så videre, fordi disse fødevarer indeholder meget.
Hvis patientens kolesterol er høj, de har brug for at begrænse følgende fødevarer: animalsk hjerne, dyr indmad, æggeblommer, cremet, smør, fisk løs, ansjoser, fedt svinekød, sødmælk, kylling, kylling, fisk, rejer, kanter, kylling olie og så videre.
Hvis patientens urinsyre niveau er højt, bør de begrænse følgende fødevarer: kvæg og får tarmen, sardiner, rogn håndværker gyde, stærk sovs, kød essensen, oksekød, okse tunge, svinekød, ænder, gæs, duer, karpe, tørre bønner , kylling suppe, svampe, asparges; Havet fisk, ærter, kakao, kaffe, te, øl, bønner ostemasse, etc.
Hvis patienterne har symptomer på hypertension, ødem og mindre urin, bør de begrænse indtagelsen af ​​salt, som bør være 2-3g per dag. Og de nødt til at spise mindre mad indeholder meget natrium, såsom bacon, skinke, pølse, salt, nødder, røget fisk, etc.
Men hvis patienterne har symptomer på opkast og diarré, bør de leverer indtagelsen af ​​natrium.

Hvis patienterne kan holde balancen i indtag og output af vandet hver dag, vil de ikke har symptomer på ødem og hjertesvigt. Derfor er det meget vigtigt for patienterne at tage noter af indtag af vand, urinvolumen for patienterne.

没有评论:

发表评论