2015年11月1日星期日

Hvordan kan kronisk nyresygdom (CKD) Patient Undgå Dialyse

Når kronisk nyresygdom (CKD) fremskridt til nyresvigt, patienter normalt anbefales at starte dialyse. Så hvis progression af kronisk nyresygdom (CKD) stoppes, kronisk nyresygdom (CKD) patienter ikke behøver at underkastes dialyse. Så hvordan man kan stoppe en sådan progression. Her er nogle tips. De kan være nyttige for dig. Læs om at vide mere information.
Tage ordentlig behandlinger: Akupunktur for nyresygdom Herbal Medicine Behandler nyresygdom
I nogle lande, når patienter udvikler kronisk nyresygdom (CKD), vil lægen give nogle medicin til at lindre symptomerne og vil ikke gøre noget for at behandle de beskadigede nyrer. At fortælle den sande, det eneste resultat af en sådan "behandling" er dialyse. Og flere års dialyse i sidste ende vil føre til nyretransplantation. For at undgå denne tragedie sker, her Immunterapi og Micro-kinesisk Osmotherapy anbefales. Begge fokusere på at behandle de beskadigede nyrer og derved genvinde nyrefunktioner, i stedet for blot filtrering metaboliske affald og overskydende vand i blodet som dialyse gør.
Immunterapi har evnen til at differentiere til renale iboende celler, så de mislykkede dem kan erstattes af nye celler; og Immunotherapys kan producere mere ved selv at forny. Hvad mere er, de er i stand til at stimulere vækstfaktorer til at reparere beskadigede nyre celler. Derfor Immunterapi behandler nyresygdom ved at løse den patologiske problem.
Micro-kinesisk medicin fungerer som en guide og en renere af Immunotherapys. Den reagerer at guide Immunotherapys at nå renale læsioner, samt rengøring af indvendige omstændigheder for Immunotherapys træder i kraft.
På denne måde kunne kombinationen af ​​immunterapi og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy effektivt at behandle kronisk nyresygdom (CKD).
Styr din højt blodtryk
Størstedelen af ​​patienter med kronisk nyresygdom (CKD) har forhøjet blodtryk. Nogle udvikler nyresygdom først og derefter har forhøjet blodtryk, mens andre har forhøjet blodtryk først og derefter nyresygdom forårsager højt blodtryk. Uanset hvad, højt blodtryk er en vigtig faktor, der fører til en forværring af kronisk nyresygdom (CKD). Derfor, for at undgå forringelse af CKD, nemlig at undgå dialyse, kontrol af forhøjet blodtryk spiller en vigtig rolle. Derefter i hvilken grad bør patienterne kontrollere deres blodtryk? På betingelse af, at urin protein er mere end 1 gram / dag, bør blodtrykket være mindre end 125 / 75mmHg. Hvis urinprotein er mindre end 1 gram / dag, så blodtrykket kan holde på mindre end 130 / 80mmHg.
Styr din højt blodsukker GFR 9 og kreatinin 5,56: Er der alligevel for at undgå Dialyse
I nogle tilfælde er kronisk nyresygdom (CKD) forårsaget af diabetes. For en sådan gruppe af patienter, er det et must at kontrollere glukose i blodet. Den ideelle værdi inkluderer: fasteblodsukkeret <6,1 mmol / l (110 mg / dl); 2h Plasmaglucose <8,0 mmol / L (144 mg / dl). Nå kontrollerende glukose i blodet ikke kun kan hjælpe patienterne med at undgå dialyse, men også kan forhindre forskellige komplikationer af diabetes.FSGS, GFR 8, Creatinin 548: Kan jeg undgå Dialyse eller nyretransplantation
Følg Low-protein kost
De fleste patienter med kronisk nyresygdom (CKD) har urinprotein. Tab af protein kan forårsage mange problemer, såsom fejlernæring, hypoproteinæmi, unormal knogle metaboliske og så videre. I så fald patienter nødt til at levere protein. Imidlertid kan dette protein lækager fra nyrerne yderligere skade nyrerne. Derfor bør supplement af protein være moderat. Sædvanligvis 1,2 til 1.5gram / kilogram legemsvægt. Desuden bør et sådant protein være af høj kvalitet protein. Fødevarer som æg, fisk, skummetmælk og magert kød er rige på høj kvalitet protein. Protein i bønner er ikke recommended.Can nyresvigt Patient Undgå Dialyse
Undgå skadelige faktorer 10% nyrefunktion Med Ingen Krympning: Hvad skal man gøre for at undgå Dialyse
En kold, overanstrenger, graviditet og visse lægemidler kan byrde nyrerne, hvilket resulterer i forværring af kronisk nyresygdom (CKD).
Afslutningsvis at undgå dialyse, patienter med kronisk nyresygdom bør gøre som det er nævnt ovenfor, herunder lavt proteinindhold kost, styring af forhøjet blodtryk og blodsukker og korrekt behandling.

Hvis du gerne vil vide mere information, se venligst læger på linje.

没有评论:

发表评论