2015年11月20日星期五

Kost til patienter med kronisk nyresygdom

Hold en videnskabelig og fornuftig kost for patienter, der har kronisk nyresygdom er en vigtig foranstaltning i behandling kronisk nyresygdom, fordi en sund kost kan hjælpe med at lindre symptomerne, reducere nyreskade og øge kvaliteten af ​​patienternes liv. For patienter med kronisk nyresygdom, er der nogle karakteristika i deres diet.Ginseng og kronisk nyresygdom
● Begrænset indtagelse af protein.
Reducere indtaget af protein kan hjælpe med at lindre azotæmi, således at reducere nyreskade fra protein. Hvad mere er, lavere indtag af protein kan også bidrage til at mindske phos findes i blodet, fordi indtaget protein altid ledsages af indtagelse af fosfor og andre uorganiske sure ioner. Generelt, for vi rask person, den daglige indtagelse af protein tegner sig for 0,1 procent af vores vægt. Så for patienter med kronisk nyresygdom, den daglige indtagelse af protein normalt spænder fra tredive gram til seksogtredive gram. Når man spiser fødevarer, der indeholder protein, fisk, magert kød, kylling og mælk bør være det første valg. Patient med kronisk nyresygdom bør undgå at spise fødevarer, der indeholder mængder af vegetabilsk protein, såsom jordnødder, soja og dens produkter, fordi der er en masse unødvendige aminosyre i vegetabilsk protein og spiser for meget af det ikke alene kan ikke forsyne kroppen med nødvendige materialer, men også forværre urin protein.How Do CKD patienter spise for at føle sig bedre En daglige kost for nyresygdom Patienter
● tilstrækkeligt indtag af kalorier Må Pods Gør dit Urin Skummende i nyresygdom Patienter er kronisk nyresygdom Patient lov til at spise Grape
Kulhydrat er rigeligt i varme, kan så tilstrækkeligt indtag af kulhydrater forsyne kroppen med nok kalorier, og derefter reducere nedbrydningen af ​​protein, som er sigte på giver kroppen kalorier. Bortset fra det, kan indtage nok kulhydrat også lindre azotæmi og gøre aminosyre udnyttes fuldt ud. Kalorier patienter med kronisk nyresygdom nødvendig hverdagen er 125.6J / kg, og disse kalorier primært tages gennem deres basisfødevarer, der indeholder mængder af kulhydrat. Disse fødevarer omfatter ris, hvede, majs og andre frumentums. Udover, fødevarer såsom sød kartoffel, taro, æble og lotus rod er også rige på kulhydrater, så de kan spises i mellem måltiderne som supplerende foods.Can et fase 3 kronisk nyresygdom Patient Hurtig i Ramadan Foods skal undgås for fase 3 Kronisk Nyresvigt
● tilstrækkeligt indtag af vitamin
Kronisk nyresygdom er normalt ledsaget af hypovitaminose, som er relateret til begrænsning af fødevarer, at patienter kan spise og unormal metabolisme, som resulterede af sygdommen. Derved bør patienter med kronisk nyresygdom være mere opmærksomme på deres kost, for eksempel, spiser mange fødevarer, der indeholder store mængder af vitamin, især vitamin B, C-vitamin og folinsyre. Mest eksisterer disse vitaminer i grøntsager og frugter som tomater, voldtægt, purløg, orange og tjørn. Så i deres kost, bør patienter med kronisk nyresygdom forsøge at spise flere grøntsager og frugter.

En videnskabelig kost er meget vigtigt for sundheden for almindelige mennesker, især for genopretning af disse, der har sygdommen. Så prøv at holde en sund kost i dit daglige liv.

没有评论:

发表评论