Hold en videnskabelig og fornuftig kost for patienter, der har kronisk
nyresygdom er en vigtig foranstaltning i behandling kronisk nyresygdom, fordi en
sund kost kan hjælpe med at lindre symptomerne, reducere nyreskade og øge
kvaliteten af patienternes liv. For patienter med kronisk nyresygdom, er der
nogle karakteristika i deres diet.Ginseng og kronisk nyresygdom
● Begrænset indtagelse af protein.
Reducere indtaget af protein kan hjælpe med at lindre azotæmi, således at
reducere nyreskade fra protein. Hvad mere er, lavere indtag af protein kan også
bidrage til at mindske phos findes i blodet, fordi indtaget protein altid
ledsages af indtagelse af fosfor og andre uorganiske sure ioner. Generelt, for
vi rask person, den daglige indtagelse af protein tegner sig for 0,1 procent af
vores vægt. Så for patienter med kronisk nyresygdom, den daglige indtagelse af
protein normalt spænder fra tredive gram til seksogtredive gram. Når man spiser
fødevarer, der indeholder protein, fisk, magert kød, kylling og mælk bør være
det første valg. Patient med kronisk nyresygdom bør undgå at spise fødevarer,
der indeholder mængder af vegetabilsk protein, såsom jordnødder, soja og dens
produkter, fordi der er en masse unødvendige aminosyre i vegetabilsk protein og
spiser for meget af det ikke alene kan ikke forsyne kroppen med nødvendige
materialer, men også forværre urin protein.How Do CKD patienter spise for at
føle sig bedre En daglige kost for nyresygdom Patienter
● tilstrækkeligt indtag af kalorier Må Pods Gør dit Urin Skummende i
nyresygdom Patienter er kronisk nyresygdom Patient lov til at spise Grape
Kulhydrat er rigeligt i varme, kan så tilstrækkeligt indtag af kulhydrater
forsyne kroppen med nok kalorier, og derefter reducere nedbrydningen af
protein, som er sigte på giver kroppen kalorier. Bortset fra det, kan indtage
nok kulhydrat også lindre azotæmi og gøre aminosyre udnyttes fuldt ud. Kalorier
patienter med kronisk nyresygdom nødvendig hverdagen er 125.6J / kg, og disse
kalorier primært tages gennem deres basisfødevarer, der indeholder mængder af
kulhydrat. Disse fødevarer omfatter ris, hvede, majs og andre frumentums.
Udover, fødevarer såsom sød kartoffel, taro, æble og lotus rod er også rige på
kulhydrater, så de kan spises i mellem måltiderne som supplerende foods.Can et
fase 3 kronisk nyresygdom Patient Hurtig i Ramadan Foods skal undgås for fase 3
Kronisk Nyresvigt
● tilstrækkeligt indtag af vitamin
Kronisk nyresygdom er normalt ledsaget af hypovitaminose, som er relateret
til begrænsning af fødevarer, at patienter kan spise og unormal metabolisme, som
resulterede af sygdommen. Derved bør patienter med kronisk nyresygdom være mere
opmærksomme på deres kost, for eksempel, spiser mange fødevarer, der indeholder
store mængder af vitamin, især vitamin B, C-vitamin og folinsyre. Mest
eksisterer disse vitaminer i grøntsager og frugter som tomater, voldtægt,
purløg, orange og tjørn. Så i deres kost, bør patienter med kronisk nyresygdom
forsøge at spise flere grøntsager og frugter.
En videnskabelig kost er meget vigtigt for sundheden for almindelige
mennesker, især for genopretning af disse, der har sygdommen. Så prøv at holde
en sund kost i dit daglige liv.
没有评论:
发表评论