2015年11月14日星期六

Foranstaltninger, som bidrager til at reducere protein i urinen

Hvis store mængder af protein, som regel mere end 3,5 g pr dag, eksisterer i en urin, så siger vi denne person har proteinuri symptom. Store mængder af proteinuri er altid forbundet med kronisk nyresygdom (CKD), så hvordan at reducere protein i urinen hos patienter med kronisk nyresygdom (CKD)?
Generelt, når vi indtager mængde protein, vil en del af proteinet blive absorberet af vores krop og andet protein vil blive filtreret gennem glomrtuli. Protein kan hydrolyseres i aminosyre, som er den grundlæggende enhed af protein. Disse aminosyrer reabsorberes af vores nyrerne til at syntetisere nye protein kræves af vores krop. Vores krop kan ikke gemme protein, vil så overdreven protein være deaminate og kvælstof vil blive udskilt med urinen. Derfor, overdreven indtagelse af protein vil belaste vores nyrerne.
For patienter med kronisk nyresygdom, med henblik på at nedbringe deres nyrer, bør de begrænse indtagelsen af ​​protein. Patienter med kronisk nyresygdom (CKD) har proteinuri (proteinuri og nyresygdom), hvilket resulterer fra den beskadigede nyrefunktion. For dem, kan deres nyrer ikke bidrage til at forhindre protein fra at blive lækket effektivt, som et resultat, protein komme ind i deres urin. Derved hvis de indtager for meget protein, jo mere protein komme ud af deres krop og derefter indtaste i urinen. Derfor er symptom på proteinuri er mere alvorlig.
Desuden er proteinurina (Hvad er symptomerne på Proteinuria) forårsaget af beskadigede nyrer, så hvis patienterne ønsker at fjerne proteinuri symptom radikalt, skal de få deres nyresygdom behandlet så hurtigt som muligt og kun behandle deres sygdom fundamentalt, kan de modtage behandling effekter .
Proteinurina er tegn på nyre disease.Treatment Proteinurina er meget important.The behandlingsmetode: Hot Komprimer terapi for nyresygdom urtemedicin Behandler nyresygdom Sådan behandler nyresvigt med kinesisk medicin

Kronisk nyresygdom kan være forårsaget af mange faktorer og på grund af de forskellige patologiske fokus, behandlingerne, der er forskellige. Derfor, før patienter med kronisk nyresygdom modtage behandling, skal de finde ud af, hvad der er de grundlæggende årsager til deres sygdom.

没有评论:

发表评论