2015年11月14日星期六

Kost til børn med kronisk Nefritis

Kronisk Nefritis som er en form for kronisk nyresygdom, som ikke kun sker for voksne, men også sker for børn. For børn med kronisk nefritis, bør deres kost på den ene side være til gavn for deres sygdom, på en anden side, hvis skal opfylde behovene i deres voksende.
★ kontrollere indtagelse af salt
Hvis patienter med kronisk Nefritis har alvorlige symptomer på ødem og forhøjet blodtryk, og derefter indtagelse af salt bør begrænses, hvilket sædvanligvis i området fra ét gram til tre gram. For børn med kronisk nephritis, indtagelse af salt afhænger af deres sygdom tilstand. I deres daglige liv, bør saltede fødevarer undgå at blive taget. Desuden bør børn med kronisk Nefritis spise lav natrium fødevarer såsom ris, mel, aubergine, agurk og græskar.
★ lavt proteinindhold og lavt fosfor kost kost terapi for glomerulonephritis
Low-protein og lav-fosfor kan bidrage til at suspendere glomerulær sklerose og faldet i nyrefunktionen. Derfor, for børn med kronisk nephritis, bør proteinindtag være passende. Endvidere bør tres procent af protein indtages af børn patienterne være høj kvalitet protein som dem i æg, mælk, magert kød og fisk. Fødevarer, der er fattige i fosfor omfatter vermicelli, kål, æggehvide, selleri, spinat, tomat, sukkerrør og lotus rod starch.Is Cranberry Godt for kronisk nefritis patienter
★ tilstrækkelig kulhydrat indisk kost eller mad liste for Nefritis
På grund af den begrænsede indtag af protein, den største energi kommer fra kulhydrat. Derved for børn patienter med kronisk nephritis, bør indtagelsen af ​​saccharid være mere end før, for at opfylde kræver af deres krop. Desuden kan passende kalorier reducere forbruget af protein, for at mindske de tunge byrder nyrerne. Fødevarer, der er egnede til børn patienter konkluderer vermicelli, kartoffel og lotus rod starch.Can granatæble juice Beskyt Nefritis fra nyresvigt
★ høj calciumdiæt

Børn patienter bør indtage tilstrækkelig calcium. Fødevarer, der er rige på calcium indgå rejer, kartofler, gulerødder, salat og græs. Udover de også bør undgå at spise fødevarer, der indeholder store mængder af oxalat eller har dårlig indflydelse på optagelsen af ​​calcium. Disse fødevarer omfatter spinat, bambusskud, selleri, og bønner. Desuden er blad sennep, cayennepeber, krydderi, peber og kaffe ikke tilladt for børn med kronisk Nefritis.

没有评论:

发表评论