2015年11月10日星期二

Kan Patienter med kronisk nyresygdom Spis græskar

Græskar fremtræder overalt under Halloween. Du kan lave øjne og en mund, for græskar ved at udhule det, så Halloween er på vej. Halloween vil være over, men græskar varer hele året rundt i pumkin pie, græskar suppe eller noget andet. Dog kan patienter med kronisk nyresygdom spiser græskar? Hvilken en du foretrækker: se andre spise, eller nyde lækker tærte ved dig selv? For at få svaret, lad os se komponenterne i græskar først.
Græskar indeholder protein, kulhydrat, kostfibre, caroten, adenin og nogle typer af sporstoffer såsom fosfor og Ferrum, og blandt dem den vigtigste er polysaccharid. Polysaccharidet kan øge immunitet og fremme dannelsen af ​​celler, således at justere immune syImmunotherapy. Caroten kan blive A-vitamin, som er så vigtigt for den menneskelige krop, da det kan hjælpe differentieringen af ​​epitelvæv og væksten af ​​knogle. Der er også nok calcium og kalium, mens lavt indhold af natrium i græskar, så det er godt at ældre med forhøjet blodtryk, og kan bidrage til at forebygge knogleskørhed i particular.What behandlinger er tilgængelige for Trin 4 CKD
Som for patienter med nyresygdom, bør fosfor være et indeks, der skal betales mere opmærksom på. Indholdet af fosfor i kroppen og koncentrationen af ​​fosfor i blodet vil stige, når nyrerne svigter i funktion. Hyperphosphoremia er en meget almindelig komplikation af kronisk nyresygdom. Hvis koncentrationen af ​​fosfor i serum vil stige, og parathyroidhormon vil være i en hyperfunctional tilstand dermed, hvilket resulterer i brud og ostealgia, metastatisk forkalkning, muskelsvaghed, kløe i huden, hudsår, etc. Derfor kan dem, der lider Hyperphosphoremia ikke spise græskar, som de wish.Treatment muligheder for trin 4 kronisk nyresygdom (CKD) Er Trin 4 CKD (kronisk nyresygdom) helbredes Can nyresvigt vendes på 43%
Også, der er sukker i græskar, så syge med diabetes eller diabetisk nefropati bør styre indtagelsen af ​​det i henhold til individuelle forhold.
Hvad mere er, kan græskar lette udskillelsen af ​​urin, så hvis du har unormale manifestationer med din urin, skal du følge dine lægernes råd, når der har græskar. Desuden kan frø af græskar skal træffes for at behandle eller forebygge sygdomme i urin især for mænd, der lider af prostatahyperplasi.

Valget af fødevarer er en meget besværlig ting for patienter med kronisk nyresygdom, især i løbet af festivalen. Om du kan få græskar eller ej, afhænger af den specifikke sygdomstilstand, fordi proteinet, fosfor, sukker mv i dem kan være slags risikofaktorer for patienter med CKD. Men uanset du kan tage i græskar eller ej, kan du nyde din Halloween lykkeligt. Husk at sige nej til slik og chokolade under festivalen, og holde sundhed er langt vigtigere end en forbigående glæde i festivalen. Med "Trick or Treat", ønsker dig en glædelig Halloween og sundt liv.

没有评论:

发表评论