2015年11月10日星期二

Er Patienter med kronisk nyresygdom skal begrænse indtagelsen af ​​protein

Alimentorisk er nødvendige og effektive bestanddel til behandling af kronisk nyresygdom (CKD). Eksperimenter og observation bevise, at lav-protein kost kan ikke kun bidrage til at lindre proteinuri symptom, men også bremse udviklingen af ​​kronisk nyresygdom. Men betyder det så patienter med kronisk nyresygdom har at begrænse indtagelsen af ​​protein strengt?
For patienter med kronisk nyresygdom, de grundlæggende principper for at indtage protein er at reducere indtaget af protein en smule, således at imødekomme efterspørgslen fra deres krop og på samme tid, ikke øge byrden af ​​nyrerne. I sådanne tilfælde, alle patienter med kronisk nyresygdom ikke bør begrænse indtagelsen af ​​protein strengt. Indtaget af protein for patienter med kronisk nyresygdom bør afhænger af deres alder, køn, tilstand sygdom og fysiske tilstand. Så hvordan gør proteinindtag værker på kronisk nyresygdom? Hvordan kan jeg forbedre Stage 4 nyresvigt er der nogen behandling til rådighed for Nyre Problem
Protein er den nødvendige substans af vores krop, og det er så vigtigt for os som ilt. For os raske mennesker, uden tilstrækkelig protein, vil en række symptomer, såsom kvalme, muskelatrofi og abdominal udspiling. Tilsvarende indtage for meget protein har også skade på vores organer. For eksempel vil indtage for meget adipose øge byrden af ​​vores nyrer; desuden kan det også accelerere tabet af calcium i knoglerne, hvilket vil give anledning til osteoporose easily.Treatment muligheder for trin 4 kronisk nyresygdom (CKD) Er Trin 4 CKD (kronisk nyresygdom) helbredes
For patienter, der har kronisk nyresygdom, med øget nyre byrde, vil deres sygdom forværres nemt. Derfor bør de begrænse indtagelsen af ​​protein lidt. Indtagelse mindre protein kan bidrage til at reducere metabolin, således at mindske byrden for deres nyrer. Desuden med reduceret indtag af protein, glomerulær høje perfusion tilstand er forbedret; som et resultat, er udviklingen i kronisk nyresygdom bremset. Derfor reducere indtaget af protein er meget nødvendigt for patienter med kronisk nyresygdom.

Selvom patienter med kronisk nyresygdom bør reducere indtaget af protein, bør den nøjagtige formindskelsen følge lægens råd. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at e-mail til mig eller kontakt vores konsulent online.

没有评论:

发表评论