2015年11月1日星期日

Kost til patienter med kronisk nyresygdom Trin 3

Patienter med kronisk nyresygdom fase 3 kan blive henvist til en diætist, fordi kosten er en meget vigtig del af behandling af kronisk nyresygdom fase 3 foruden immun behandling vi nævnt i andre artikler. I nogle lande er kost eller mad betragtes som den naturlige behandling. Principperne for kosten for patienter med kronisk nyresygdom fase 3 er generelt lavt saltindhold, lavt proteinindhold (højt proteinindhold til patienter med nefrotisk syndrom) og god kvalitet protein, lavt fedtindhold (lipid), lav fosfor, lavt indhold af kalium, lavt indhold af natrium og høj vitamin .
Lav salt Hvilken type grøntsager er Tilladt for CKD patienter
Alle nyresygdom patienter kroniske med forskellige stadier undtagen etape 1 bør begrænse indtagelsen af ​​salt. Som vi nævnte før, en typisk symptom på kronisk nyresygdom er ødem eller hævelse. Hvad er årsagen til ødem eller hævelse? Én funktion af nyre er at infiltrere vandet, gennem hvilken, urin kommer i væsen. Men når nyrerne er beskadiget, vand kan ikke udledes ud, hvilket fører til tilbageholdelse af vand i kroppen, som kaldes ødem eller hævelse. Hvis patienter med kronisk nyresygdom stadie 3 har meget salt, hvilket vil føre til tilbageholdelse af vand og natrium, forværring ødem eller swelling.Foods skal undgås for fase 3 Kronisk nyresvigt
Lav (høj) Protein og god kvalitet protein.Acupuncture for nyresygdom
Fordi kroppen ikke kan filtrere kreatinin så effektivt, vil din læge anbefale at reducere din proteinindtag at minimere mængden af ​​kreatinin i blodet. Mens dine anbefalinger kan variere baseret på alder og køn, vil fase 3 CKD-patienter typisk spiser omkring 0,8 g protein pr kg kropsvægt - 1 kg svarer ca. 2,2 lbs. Fordi din proteinindtag er mere begrænset, vil din læge anbefale, at vælge de allerbedste proteinkilder, hvilket betyder, dem, der er lavt indhold af fedt og spises med minimalt spild produceres i kroppen. Eksempler på proteinkilder, der opfylder disse kriterier omfatter fisk og æg. Du kan også tilføje protein pulver til havregryn eller korn til at øge dit protein indtag. Hertil kommer, for patienter med nefrotisk syndrom, bør de holde højt proteinindtag for der er masser af protein tabt i urinen hver dag. Et kendetegn ved nefrotisk syndrom er en stor mængde af proteinuri (proteinuri og nyresygdom), proteinet som i urinen er mere end 3,5 g pr dag.
Hvad er godt kvalitet protein mad? Efter metabolisme, vil protein forvandle nitrogen, som er en af ​​toksiner i blodet og bør udledes af kroppen sammen med urinen. Men når patienter er i kronisk nyresygdom fase 3, er de renale glomeruli beskadiget, hvilket gør nitrogen kan ikke filtrat fra porerne i membranfiltrering. I dette tilfælde skal patienterne tage i god kvalitet protein mad, der kan producere mindre kvælstof i stofskiftet, og giver nyre mindre byrde. Fødevarer, som er god kvalitet man er som magert kød, mælk og æg osv desuden bør æggehvide ikke blive spist af patienter med kronisk nyresygdom stadie 3. Bønner anses for at være en slags dårlig kvalitet protein mad til det kan producere mere kvælstof i stofskiftet.
Lave fosfor Må Pods Gør dit Urin Skummende i nyresygdom Patienter
Trin 3 kronisk nyresygdom kan påvirke dine knogler, så din læge kan anbefale, at begrænse din fosfor indtag, fordi overskydende fosfor kan berøve knoglerne af calcium. Fødevarer, der er høj i fosfor omfatter mejeriprodukter, tørrede bønner, nødder, jordnøddesmør og øl. Din læge kan også anbefale at tage en medicin kaldet en fosfatbinder, der hjælper til at reducere mængden af ​​fosfor din krop absorberer. Liste over salatdressinger Okay for fase 3 CKD
Lav kalium Kan Patienter med nyresygdom Drik vand på flaske
Der er ingen tvivl om, at kalium er en afgørende og vigtigt element. Når urinen hver dag er mere end 1000 ml eller mængden af ​​kalium er normalt, er det ikke nødvendigt at begrænse indtagelsen mængde kalium. Men hvis niveauet er højt, og patienter med kronisk nyresygdom stadie 3 ikke sænke den, høj kalium vil gøre hjertet slå hurtigere og endda trusler patienternes liv. Fødevarer, som er rig på kalium er som bananer, appelsiner, citroner, frø, rosin, og så videre.
Lav natrium
Natrium er en anden faktor, der skal overvåges, når du har stadie 3 kronisk nyresygdom, fordi du kan være begyndt at opleve nogle effekter relateret til regulering dårlig væske. Overskydende natrium i din kost kan tiltrække væske i kroppen. For at reducere din natrium indtag, undgå forarbejdede fødevarer som hotdogs og frosne fødevarer, hvor natrium anvendes som konserveringsmiddel.

En sund kost bestående af rå fødevarer som frugt og grøntsager, fuldkorn og magert kød er foreslået for patienten, således at nyrerne ikke behøver at arbejde så hårdt for at nedbryde fedt og toksiner.

没有评论:

发表评论